Ble pågrepet under nytt ransforsøk

En person som var mistenkt for ran på Nordkjosbotn fredag morgen ble i natt pågrepet da han gjorde et nytt ransforsøk på en bensinstasjon i Tromsdalen.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet mener mannen sammen med en annen som ble pågrepet fredag kveld, sto bak ranet i Nordkjosbotn fredag morgen, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer ved Troms politidistrikt.

Det var ved tretida i natt mannen, som er i begynnelsen av trettiårene, forsøkte seg på et nytt ran på Shell bensinstasjon i Tromsdalen. Han var maskert og hadde en kniv på seg og oppførte seg truende på bensinstasjonen slik at de ansatt utløste voldsalarmen.

Politiet kom til raskt og fikk pågrepet han mens han for synte seg med varer, sa operasjonsleder i Troms politidistrikt, Karl Erik Thomassen, til NTB i natt.

Mannen som politiet mener gjennomførte ranet ser sammen med den pågrepne, er en mann i midten av 20-årene. Han ble pågrepet i området Hungeren-Tromsdalen fredag kveld rundt kl. 21, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer ved Troms politidistrikt.

Han skal under det første ranet ha hatt noe som lignet en svart pistol som han truet de ansatte med. Ifølge politiet bekreftet overvåkningsbilder dette. Politiet har ikke funnet pistolen.

De to har begge adresse i Tromsø og er kjent av politiet fra før. Mannen i 20-årene skal være tidligere straffedømt, skriver NTB. De blir framstilt for varetektsfengsling.