Hopp til innhold

Avviser rykter om splittelse og brudd

BlackSheeps-manager avviser at det er splittelse og brudd i bandet.

The Black Sheeps

Hva som skjer med bandets planlagte sommerturne kan ikke Vanebo heller si noe om idag.

Foto: Wad/Danielsen Photography AS, wad-danielsen.com

Avisa Ságat meldte torsdag at både bassist Alexander Touryguin og trommeslager Viktoria Eriksen skal være på vei ut at det bandet.

Rådgiver Stein Vanebo i bandets plateselskap MBN vil ikke bekrefte de påstandene om at de to medlemmene er på vei ut av bandet eller at det er full splid i bandet

– Det har jeg ikke noen indikasjoner på nei. Jeg vet at det er indre diskusjoner i bandet i forhold til retning og hvordan de vil fremstå videre, men det er alt.

Halve bandet opptrer

To av bandets medlemmer - gitarist Emelie Nilsen og vokalist Agnete Johnsen - skal lørdag opptre på scenen på Råd­husplassen under en konsert i regi av NRK.

Prosjektleder Eva Rutgerson Bie i NRK sier at de har booket Agnete og Emelie, og ikke The Blacksheeps, noe som blir bekreftet av rådgiver Stein Vanebo.

– To av medlemmene ble invitert ned for å gjøre en akustisk seanse. Det er ikke slik at bandet i sin helhet var spurt og at det er endret i ettertid. Det var hele tiden snakk om at Agnete og Emilie skulle ned, forklarer Vanebo.

Usikker på turne

Hva som skjer med bandets planlagte sommerturne kan ikke Vanebo heller si noe om idag.

– Det kan jeg ikke si noe om, i og med at jeg ikke vet hva som skjer internt i bandet. Jeg treffer jo et par av medlemmene i helga, og vil nok vite mer etter det, avslutter Vanebo.

Nyheter fra Troms og Finnmark

Gunnar Grindstein

Se Nordnytt med Gunnar Grindstein

Se Nordnytt med Gunnar Grindstein