Hopp til innhold

– Solskjær, glem Kara

Sportssjef Morten Kræmer i Tromsø idrettslag mener påtroppende Molde-trener Ole Gunnar Solskjær ikke har råd til TILs midtbanejuvel Kara Mbodji.

Kara ønsket til Molde

TILs midtbanekjempe Kara Mbodji er ønsket til Molde av trener Ole Gunnar Solskjær.

Foto: Scanpix

I dag er det ventet at Molde presenterer Ole Gunnar Solskjær som ny trener . Med seg i trenerteamet får Solskjær Mark Dempsey som har jobbet som spillerutvikler i Tromsø.

Solskjær og Dempsey kjenner hverandre fra Manchester United.

Med Røkke-støtte i ryggen skal de to og resten av teamet gjøre moldenserne til et topplag igjen.

Vil kreve inntil 36 millioner

TILs midtbaneterrier, Kara Mbodji, skal stå på ønskelista til duoen Solskjær/Dempsey. Fra Alfheim stadion blir det møtt med stoisk ro.

– For det første så ønsker ikke vi å selge til konkurrerende klubber, men blir beløpene store nok, må vi til syvende og sist vurdere det, sier TILs sportsdirektør Morten Kræmer til iTromsø.no .

– Likevel tror jeg ikke Molde har den kapitalen som skal til, og jeg tror heller ikke styret i Tromsø Idrettslag vil selge Kara dit, tatt i betraktning at han ennå er under en lang kontrakt, har god tid til å bli bedre og god nok for større klubber. Dette er min personlige mening, men det er styret i Tromsø Idrettslag som avgjør om en spiller skal selges eller ikke, sier Kræmer.

Ettertraktet TIL-spiller

Kara Mbodji kom til Tromsø idrettslag forrige vinter og har ligget øverst på spillebørsen i sin første sesong som A-lagsspiller.

TIL-spilleren er også i kikkerten hos andre klubber, blant annet Arsenal . Premier Leauge-klubben har lenge hatt senegaleserens navn på blokka .

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.