– Det stemte ikke helt og vi har mye å ta tak i

Tromsø-kaptein Simen Wangberg var ikke helt fornøyd etter seriepremieren mot gamleklubben Brann.

Seriestart på Alfheim stadion i Tromsø.

Her er opptak av «Etter kamp»-sendingen fra Alfheim stadion. Programleder er Gunnar Grindstein.

Fjorårets sølvvinner Brann så ut til å få en drømmeåpning på 2017-sesongen, men på tampen stanget Tromsø-kaptein Simen Wangberg inn 1-1.

Svenske Jakob Orlov sendte Brann i føringen i første spilleminutt etter pause. Svensken ble frispilt inne i boksen, og mot en Gudmund Taksdal Kongshavn på halvdistanse lobbet Brann-spissen inn 1-0 og ledelse til bortelaget.

Eliteserien fotball 2017: Tromsø - Brann.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Helt på tampen curlet Tromsø-veteranen Morten Gamst Pedersen en corner inn i boksen.

Der dukket tidligere Brann-stopper Wangberg opp og ordnet poengdeling på Alfheim, i en kamp der Brann var det beste laget.

– Det stemte ikke helt og vi har mye å ta tak i på treningen nå, sa TIL-kaptein Simen Wangberg til NRK etter uavgjortkampen.

Tromsø-trener Bård Flovik var stort sett fornøyd etter serieprmieren.

– Jeg er fornøyd med å få poeng, og de siste 35 minuttene. Men vi er for upresise og pasningsspillet lugget litt. Vi har flest målsjanser, men vi spilte med høye skuldre. Utligningen til Wangberg var ekstremt viktig for oss, sier Tromsø-trener Bård Flovik.

– Aldri lett å komme til Tromsø

– Akkuret nå er det litt surt siden vi hadde god kontroll i første del av kampen. Men Tromsø var bedre enn oss i andre omgang. Vi fikk ett poeng og det er deilig. Det er ikke ofte vi klarer det her på Alfheim. Det er aldri lett å komme til Tromsø, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til NRK.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..