– De kjempet for livet gjennom hele kampen

Selv med både ett og to baklengsmål prøvde Bjørnevatn å klore seg fast da de tok imot Tromsø i cupen.

Se TILs scoringer i kampen mot Bjørnevatn.

Mikael Norø Ingebrigtsen

Mikael Norø Ingebrigtsen ble kampens store spiller med tre målgivende og to scoringer mot Bjørnevatn.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

Det skulle være plankekjøring for «Gutan» fra Tromsø, da de møtte fjerdedivisjonslaget Bjørnevatn i første runde i cupen.

– Vi knotet litt i starten. Vi fikk ikke flyt i ballen, og Bjørnevatn leverte en heltemodig kamp, sier TIL-trener Bård Flovik.

– Det er et krigelag. De kjempet for livet gjennom hele kampen, forteller Mikael Norø Ingebrigtsen, kampens store spiller.

For da TIL fikk sin første nettkjenning etter 24 minutter, var det Norø Ingebrigtsen som serverte en annen unggutt, Fredrik Michalsen, med målgivende pasning.

Slik forholdt stillingen seg frem til pause. Noe Bjørnevatn-trener Anton Romanov er meget stolt over.

Trodde på seier

– Vi gjorde en veldig god førsteomgang. I pausen hadde vi virkelig trua på at dette faktisk kunne gå vår vei. Så slipper vi inn et må rett etter pause, da blir det tungt, sier han.

Derfra og ut hadde TIL god kontroll. To mål av Mikael Norø Ingebrigtsen og ett av Mour Samb ga en fortjent 5-0-seier til «Gutan».

– Jeg er likevel kjempestolt. Vi hadde bestemt oss for at vi skulle kjempe knallhardt uansett hva som skjedde utover i kampen, og det synes jeg vi klarte, sier Anton Romanov.

Laster innhold, vennligst vent..

– Cupen er viktig

TIL-trener Bård Flovik er også fornøyd med kampen.

– Mikael gjør en veldig god kamp, særlig når han blir flyttet opp på spiss. I tillegg er det fint å få Hans Norbye og Magnus Andersen i gang igjen. Gledelig er det også at Jonas Johansen og Fredrik Michalsen får det til sammen på midten.

Hvor viktig er cupen for dere?

– Kjempeviktig. Vi ønsker å nå så langt som mulig, og kommer til å toppe laget enda mer videre i cupen.

Ny skade for TIL

TIL har allerede fått et par skadeutfordringer så langt i sesongen. Keeper Filip Loncaric er ute resten av sesongen med en kneskade, mens spissen Runar Espejord har pådratt seg en alvorlig ankelskade.

Til pause i onsdagens kamp måtte Jostein Gundersen gå av banen. Han frykter mulig brudd i ribbeina.