NRK Meny
Normal

Yttergård Jenssen bytter klubb

Ruben Yttergård Jenssen er ferdig i tyske Kaiserslautern. Hvor 28-åringen fortsetter karrieren blir klart i løpet av kort tid.

Yttergård Jenssen

Ruben Yttergård Jenssen fra Tromsø bytter klubb fra tyske Kaiserslautern.

Foto: Petter Strøm / NRK

Det skriver 28-åringen på sin Instagram-profil tirsdag ettermiddag. Yttergård Jenssen kom til den tyske klubben fra Tromsø i 2013 og hadde en kontrakt som gikk ut etter sesongen.

– Det er med et tungt hjerte jeg skriver denne meldingen. Jeg er lei for å fortelle dere at jeg har spilt min siste kamp for Kaiserslautern. Jeg har hatt tre flotte år her, skriver Yttergård Jenssen.

– Jeg har møtt så mange snille og gode mennesker i løpet av de siste tre årene, både kolleger, venner og supportere. Jeg vil takke dere alle for støtten, dere har vært fantastiske mot meg og min familie.

– Det har vært en berg-og-dal-bane. Fra å score vinnermålet mot Bayern Leverkusen i kvartfinalen til å miste opprykket de siste kampene av sesongen.

– Jeg vil aldri glemme følelsen av å spille på Fritz Walter stadion foran majestetiske Westkurve. Så mye historie og lidenskap. Jeg håper at Kaiserslautern vil komme seg opp der de hører hjemme, i Bundesliga.

28-åringen skriver videre at det vil bli klart hvilken klubb han går til i løpet av én uke.

Yttergård Jenssen er for tiden på landslagssamling foran landskamp mot Island onsdag, og skriver i en sms til NRK at han har fokus på kampen mot Island og at han ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Yttergård Jenssen spilte 31 seriekamper for Kaiserslautern, som ble nummer ti i 2. Bundesliga, denne sesongen og scoret sju mål. Den tidligere Tromsø-profilen startet nylig privatlandskampen mot Portugal og er også i troppen i de kommende landskampene mot Island og Belgia. (©NTB)