NRK Meny
Normal

Ruben ser ikke ut til å bli solgt

Ruben Yttergård Jenssen (24) ser ut til å bli i Tromsø IL også i mesteparten av 2013-sesongen.

Ruben blir ikke solgt før seriestart

Ruben Yttergård Jensen blir mest sannsynlig ikke solgt fra TIL før seriestart.

Overgangsvinduet ut av Skandinavia stenger klokken 2400 31. januar.

– Det er dessverre ingen telefoner til meg på Ruben, sier agenten hans, Kent Karlsen.

– Status er at vi ikke har fått noen henvendelser til nå i dette vinduet. Så han blir hos oss, slik vi ser det, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til NRK.

Ikke skuffet

Yttergård Jenssen tar alle spekulasjonene om sin framtid med et smil.

– Dette var forventet. I januar er det ikke så mye som skjer, sier Yttergård Jenssen.

– Skuffende?

– Nei, det er det ikke. Jeg koser meg med Gutan på La Manga og ser fram til seriestart, sier landslagsspilleren, som har vært knyttet til både Frankrike og Tyrkia.

Scoringskurs

Trener Agnar Christensen tror det faktum at Yttergård Jenssen knapt scorer mål kan være årsaken til at han ikke allerede er solgt til utlandet.

– Det er vel den biten som mangler i Ruben sitt spill. Han scorer ikke nok mål – det vil si – han scorer nesten ikke mål i det hele tatt, sier Christensen.

Det vil han gjøre noe med.

– Vi har endret på premissene for midtbanespillerne hos oss. Nå skal han mer i «boks» og i avslutningsposisjon. Og på trening i dag viser han veldig gode avslutningsferdigheter. Så hvis han tillegger seg den ferdigheten, så tror jeg det er det lille kneppet som skal til for at blir solgt fra TIL og til en skikkelig god klubb. For alt det andre i spillet har han, sier Christensen.