NRK Meny
Normal

Dette møtte Steve da han leverte sønnen i barnehagen etter United-tap

Etter å ha vært litt tøff i munnen før helgas kamp mellom storlagene Manchester United og Liverpool, møtte Steve Sørnes et uvanlig syn da han leverte sønnen i barnehagen mandag.

Ydmyket etter tap
Foto: Steve Sørnes

– Jeg er glad i fotball, og er fan av Manchester United. På søndag skulle rivalene Liverpool og United spille kamp, og da jeg leverte ungen på fredag var jeg litt stor i kjeften til en mannlig ansatt som heier på Liverpool, forteller Sørnes til NRK.

Kampen mellom de engelske fotballagene endte med resultatet 3–0 til Liverpool søndag til Steve fra Hammerfest sin store fortvilelse.

– Kommentaren jeg ga til den mannlige barnehageansatte skulle jeg nok ha spart meg for. Det var noe sånt som; det er fint at du er i godt humør i dag, fordi på mandag kommer du ikke til å være like blid, sier Sørnes som var sikker på at United hadde seieren i lomma.

«God morgen Steve»

Steve Sørnes betrygget seg selv med at den ansatte hadde fri fra jobb på mandag, slik at han slapp å få kommentarer om United-tapet.

– Da jeg kom inn i barnehagen på mandag var alle så hyggelige mot meg, nesten skummelt hyggelig. Da begynte jeg å lure på hva som var på ferde, sier han.

Litt lenger inn i barnehagen møter Steve en stor plakat der det står «God morgen Steve» med store bokstaver.

– Jeg skjønte fortsatt ikke helt hva som skjedde. Men da jeg kom lenger inn henger det en svær Liverpool-plakat, og det er printet ut mange bilder fra kampen. Og ved min sønns plass, var hele hylla teipet igjen med bilder fra kampen og det var i tillegg en Liverpool-drakt over plassen, forteller Sørnes.

Planlegger hevn

Liverpool-tilhengeren som hadde fri på mandag, hadde etter kampen på søndag dratt ned til barnehagen for å sikre at Steve fikk en god mandags morgen.

– Jeg begynte bare å le. Men hadde det vært rett etter kampen hadde jeg nok reagert med sinne.

Steve planlegger nå det han selv kaller en grusom hevn.

– Jeg vet ikke helt hva ennå. Det må gjøres snart, for det er bare fire måneder til sønnen min begynner på skolen, forteller Sørnes som skal tenke seg godt om før han slenger med munnen i forkant av en kamp igjen.