NRK Meny
Normal

Ute av Big Brother - fortsatt avlyst på Døgnvill

Rapartisten Coolio har skapt sirkus hos Døgnvilledelsen.

Coolio

Coolio er kastet ut av Big Brother, men kaster seg ikke på første fly til Tromsø av den grunn.

Foto: myspace.com/coolio

I går ble den amerikanske rapartisten Coolio bedt om å forlate tv-showet etter en krangel med en av de andre deltakerne i huset.

47-åringen fikk beskjed om å pakke sakene sine etter å ha fornærmet en transseksuell deltaker, samt en anorektisk kvinne i huset, skriver The Sun og Daily Record.

– Drøy historie

Coolio måtte avlyse konserten han opprinnelig skulle holdt under Døgnvillfestivalen fordi han ikke slapp ut av huset. Managementet kontaktet festivalledelsen med avlysninga, men selv om artisten nå er ute av huset, kommer han ikke til Tromsø.

Festivalsjef Hogne Rundberg syns hele historien er drøy.

– Noen sendte melding i går om at han var ute, og da tenkte jeg bare «for et sirkus». Man må jo bare flire, historien er så drøy at det er artig, sier han.

Hogne Rundberg

Festivalsjef Hogne Rundberg i Døgnvill.

Foto: Dan Robert Larsen / NRK

Som erstatning for Coolio har Døgnvill hentet Dr.Alban, som blant annet er kjent for hits som «Sing hallelujah» og «It's my life». Og det virker ikke som publikum er særlig misfornøyde med at den nå hjemsendte Big Brother-faste Coolio ikke kommer.

Publikum fornøyd med erstatter

– Vi har faktisk fått utrolig mange meldinger om at det var mye mye bedre med Dr. Alban, og folk virker veldig fornøyd med det. Det er litt mer festlig musikk også, sier Rundberg, som heller ikke henger med leppa av å ha gått glipp av Coolio selv om han nå er ute av huset.

– Det hele har egentlig bare skapt mye bedre stemning, vi syns det var litt artig. Det ble litt stress med en gang, men når vi fikk en erstatter var det ikke noe problem. Det verste er når artister avlyser og festivaler ikke finner noen erstatter, sier Rundberg.

Festivalen lider heller ingen økonomisk nød fordi Coolio ikke dukker opp. Fordi artisten selv avlyste, vil Døgnvillfestivalen få tilbake alle pengene de har betalt.

– Når de avlyser går det ikke utover oss, sier Rundberg.

LES OGSÅ:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.