TUIL på fjerdeplass etter seier

Tromsdalen vant 3 - 1 over Ullensaker/Kisa, og er fortsatt ubeseiret. Med to seire og en uavgjort ligger de nå på fjerdeplass på tabellen.

TUIL

Bildet er etter TUILs opprykk i fjor. Så langt klarer de seg fint i 1. divisjon.

TUIL hadde etter kun åtte minutter inn i første omgang satt inn to mål. Først kom et mål fra Tomas Kristoffersen, seks minutter senere et fra Jonathan Barlow.

TUIL holdt gjestene tilbake til pause, og 23 minutter inn i andre omgang satt Vegard Lysvoll inn et tredje mål bak keeper Alexander Vangen. Dette på straffe.

Ullensaker/Kisa fikk til slutt inn et mål ved Morten Giæver, men klarte ikke å utligne. Dermes fikk TUIL sin andre seier i sesongen, og ligger foreløbig på en tredjeplass på tabellen.

Se lagoppstilling og flere detaljer her.