TUIL klare for 2. divisjon

Tromsdalen rykker ned til 2. divisjon etter uavgjort mot Strømmen søndag.

TUIL

Seier borte over Strømmen, samtidig som Nest-Sotra taper hjemme for Ranheim er det eneste som kan gi TUIL et lite håp for å unngå nedrykk.

• 68: Håvard Lysvoll utligner. Fra å ligge under 4-0 er det nå uavgjort.
  • 63: Kampen ser ut til å snu. 4-3 etter scoring fra Vegard Lysvoll.
  • 63: 4-2 til Strømmen etter at TUIL-spiller Tomas Kristoffersen sender ballen inn i mål.
  • 49: TUIL-spiller Håvard Lysvoll scorer mål. Stillingen er 4-1.
  • 47: Det er 4-0 til Strømmen. Mål ved Vetle Dragsnes.
  • 46: TUIL ligger under med tre mål når det blåses til pause mellom TUIL og Strømmen.
  • 36: Lukter nedrykk lang vei for Tromsdalen. 36 minutter inn i første omgang ligger TUIL under 3–0.
  • 26: Det ser dårlig ut for TUIL sine sjanser for å holde seg i 1. divisjon. Etter 25 spilte minutter er resultatet 2–0 til Strømmen.
  • 8: Allerede etter 8 minutter er Strømmen i ledelsen etter scoring fra Madiou Konate.

Tromsdalen ligger på 14. plass med 29 poeng, og det er derfor avgjørende for laget å unngå tap mot Strømmen på bortebane søndag, hvis de skal ha en sjanse for å holde seg i 1. divisjon. Det er likevel kun en syltynn teori som kan berge TUIL.