Tromsøband med ny singel: – Gøy, men lite penger å hente

Tromsøbandet Red Headed Sluts varmer opp til nytt album, ny norgesturné og turné i Tyskland med å slippe ny singel.

Tromsøbandet Red Headed Sluts fremførte låten «Keyholds and Birds» i ettermiddagssendinga til P1 Troms.

Torsdag kom med bandet med sin nye singel «State Of Joy».

– Vi er veldig fornøyd med denne sangen. Det er en kjærlighetssang, forteller Isak.

– Jeg hadde en kjæreste på den tiden, og vi var veldig glad i hverandre. Men så ble det slutt dessverre. Sånn går det med kjærligheten av og til, sier Jørgen.

Her kan du høre den nye singelen.

Bandet består av Isak Harbitz, Magnus Vold Jensen, Jon Breines Høiland, Terje Arntsen og Jørgen Frydstad.

– Tjener sykt lite penger

Red Headed Sluts har lagt bak seg en norgesturné, de ga ut plate i fjor og nå gir de altså ut ny singel. Men noe luksusliv, vil de ikke si at de har fått.

– Det blir sykt lite penger av dette. Vi bruker mye penger, men tjener lite. Alle pengene vi får inn bruker vi på ting vi har lyst til. Som å spille inn sanger, lage musikkvideo og holde konserter. Det er verdt det.

Selv om de har turnert rundt i landet, og skal i gang med en ny runde, mener bandet at de ikke er spesielt kjent. De husker spesielt da de skulle ha konsert i Halden i fjor.

– Det kom ingen mennesker på konserten. Vi måtte gå ut og hente én person. Vi spilte en fantastisk konsert for han da. Heldigvis kom det 135 i Oslo dagen etterpå.

Klar for Tyskland

Under ettermiddagssendinga til P1 Troms fremførte de låten «Keyholds and Birds».

– Den handler om prosessen med å skrive forrige album, hvordan vi føler rundt det. Den ble skrevet på lærerværelset på Tromstun faktisk. Den er spilt inn og skal være med på det nye albumet som kommer i 2016.

Neste år blir hektisk for guttene, som planlegger turné både i Norge og i Tyskland, samtidig som de skal gi ut ny plate.