Tromsø Storm sikret såvidt seier på hjemmebane

Tromsø Storm vant 71-68 mot Centrum Tigers i Tromsøhallen etter en dramatisk kamp.

storm seier

Knepen seier til Tromsø Storm.

Storm startet kampen best, og etter første periode ledet de med ni poeng. Men Tigers kom tilbake og til pause lå Storm under med to poeng.

Siste halvdel av kampen ble svært jevn og spennende, men til slutt kunne hjemmelaget juble for to nye poeng.

Tromsø Storm har nå vunnet begge sine første kamper i BLNO-ligaen.
Selv om laget vant var Tromsø Storm-trenger Kennet Webb langt fra fornøyd.

– Vi presterte ikke godt nok i dag. Hver uke må vi blir bedre enn vi var forrige uke, og det har ikke skjedd denne uken. Men det viktigste er at vi tok to poeng, og nå må vi jobbe enda hardere mot neste kamp, sa Webb etter kampen.

Stor spill av Lawrence

Toppscorer i kampen ble nysigneringen Keon Lawrence som scoret 31 poeng for Storm.

Lawrence gikk kraftig i parketten i midten av siste periode og måtte hjelpes av banen. Men amerikaneren kom seg tilbake på bena og hjalp Storm kontrollere inn seieren.

storm seier 2

Trener Kenneth Webb sammen emd laget. Han mener guttene kunne prestert ennå bedre.

Fikk sin debut

15 år gamle Johannes Lange fikk sin debut for Tromsø Storm under søndagens kamp. Lange ble dermed den yngste spilleren som har spilt for Storm.

– Det var veldig gøy å få prøve seg, men jeg skulle ha scoret på ett av skuddene jeg tok, sa Lange.