NRK Meny
Normal

Travel natt med fyll og knivstikking

Det har vært en travel natt for politiet i natt, særlig med fyll og bråk. Alvorligst var episoden med en kvinne som knivstakk en tilfeldig mann i 20-årene i Skippergata i Tromsø.

Flere utesteder i Tromsø konkurs

Øl, vin og sprit førte til mange ulike episoder i Troms i natt.

Foto: Scanpix

Mannen ble ikke alvorlig skadet. Kvinnen er pågrepet og avhørt i natt, men operasjonsleder Fred Johansen kan foreløpig ikke si noe mer om hva som skjedde.

Natta startet med en beruset mann i tenårene som etter midnatt ble bragt inn i arresten i Tromsø fordi han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

Så gikk det slag i slag, en time senere ble en beruset mann i 50-årene hentet på bopel i Ramfjord. Han ble satt i arrest på grunn av fyll og spetakkel.

Omtrent samtidig fant politiet en beruset mann i 40-årene i Storgata i Tromsø. Han lå strak ut på fortauet. Også han ble satt i arresten, da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

I Kroken i Tromsø ble ei krakilsk, beruset jente på 17 år overlatt til sine foreldre.

På Tromsøbrua skjedde også en episode i natt, der slo en beruset mann i 30-årene umotivert ned en mann i tenårene. Fornærmede ble bragt til lege, og mistenkte satt i arrest, skriver politiet på Twitter.

I Sentrumstangenten har en mann i 20-årene kjørt i tunellveggen og er siktet for promillekjøring, han fikk ingen skade.

På morrakvisten måtte politiet rykke ut til en leilighet i Tromsø, der ringte en kvinne i 30-årene etter hjelp, men det viste seg at hun selv var problemet, skriver politiet.

Ved åttetida i dag tidlig måtte politiet i Tromsø rykke ut til en stearinlys var i ferd med å brenne ned på et utested i byen.

Operasjonsleder Fred Johansen sier at han ikke vet hvorfor det har vært så mange episoder.

– Kanskje det er månen som har spilt oss et puss, sier han lattermildt.

Og det skjedde ikke bare i fyll og bråk i Tromsø, ved to-tida i natt ble ei døddrukken dame i 20-årene plukket opp ved utested på Skjervøy og brakt til legevakta.

Og i Harstad anmeldes en mann i 20-årene for slåssing i sentrum. En ung mann ble sendt til legevakt for undersøkelse.