NRK Meny
Normal

Tok selvmål fra 20 meter med et smil

Anders Jenssen: – Må bare vise den på Youtube!

Selvmål TUIL-Senja

Her ser Anders Jenssen at hans tilbakespill til egen keeper går i mål.

Foto: Jørn Inge Johansen / NRK

Tromsdalens midtstopper Anders Jenssen scoret et selvmål som fort kan bli en Youtube-hit etter 38 minutter i cupkampen mot FK Senja i kveld.

Helt upresset, fra cirka 20 meter, sendte han ballen mot eget mål – uten å se at keeper Adrian Mikkelsen hadde plassert seg ved siden av målet.

  • SE SELVMÅLET HER:
Like før pause i cupkampen mellom TUIL og FK Senja var Anders Jenssen hos TUIL uheldig å satte ballen forbi egen keeper Adrian Mikkelsen.

Har kan du se selvmålet etter 38 minutter i kampen mellom TUIL og FK Senja.

– Det er en liten miss-kommunikasjon mellom meg og han Adrian. Det er selvfølgelig ikke noe som skal skje, men en gang i blant så blir det sånn. Og da ser det j..... dumt ut, sier Anders Jenssen til NRK – og tar det hele med et smil, i og med at TUIL vant den underholdende kampen 5-3.

Kan bli Youtube-hit

Men stopperen er forberedt på at scoringen, som sendte Senja inn i kampen igjen på stillingen 2-0 til hjemmelaget, fort kan bli en klikkvinner på nett.

Og en hit på Youtube.

– Den må de bare vise på Youtube, smiler Jenssen.

– Det gjør ikke noe?

– Neida, det skal jeg overleve. Jeg kommer sikkert til å se det selv, og flire av det, sier Anders Jenssen.

Anders Jenssen om selvmålet

Anders Jenssen tok selvmålet med et smil i garderoben etter kampen.

Foto: Jørn Inge Johansen / NRK

TUIL slo fort tilbake

Han hadde det ikke godt der og da ute på banen da ballen trillet inn i eget mål, etter at keeper Adrian Mikkelsen fortvilet hadde prøvd å nå den igjen.

Keeperen fikk bare beinet ballen i nettveggen. Fadesen hadde skjedd.

– Det er jo surt når slikt skjer. Men vi reiste oss fort. Og det er jo bra. Hadde vi tapt denne kampen, så hadde nok dette selvmålet vært litt verre å takle. Nå gikk det bra, og da har jeg ikke planer om å legge for mye i det, sier Anders Jenssen til NRK.

Rett etter selvmålet økte TUIL til 3-1. Senja utlignet i 2. omgang, men TUIL avgjorde med to fine mål det siste kvarteret.