NRK Meny
Normal

Tilbudt ny kontrakt med Rangers

Endelig suksess for Thomas Kind Bendiksen (22).

Rangers' Thomas Bendiksen

Thomas Kind Bendiksen i aksjon mot Dunfirmline i sin Ibrox-debut sist helg. Nå har han fått tilbud om ny kontrakt fram til sommeren 2014.

Foto: RUSSELL CHEYNE / Reuters

Endelig smiler fotball-livet til Thomas Kind Bendiksen. 22-åringen fra Harstad fikk din debut for Glasgow Rangers i den skotske ligaen hjemme på Ibrox sist helg. Dagen før kom tilbudet om en ny kontrakt på bordet,

– De la fram et nytt kontraktsforslag med en forlengelse på to og et halvt år fra 1. januar som jeg vurderer for øyeblikket, sier Kind Bendiksen til NRK.

– Er tilbudet så bra at det er nærliggende å tro at du takker ja?

– Jeg har ikke bestemt meg ennå. Det pågår en dialog mellom agenten min og klubben akkurat nå. Jeg vil uansett vurdere de eventuelle mulighetene jeg har før jeg tar en beslutning.

Samtaler med Tromsø

En retur til Norge er også aktuelt. Kind Bendiksen har hatt samtaler med Tromsø IL i høst – klubben han vraket da han ble solgt fra Harstad IL for 12 millioner kroner i 2008.

– Det har vært en dialog tidligere med Tromsø og egentlig også nå. Men jeg vil ikke gå inn på hva det er snakk om der. Agenten min (Jim Solbakken, red. anm.)tar seg av dette, så konsentrerer jeg meg om fotballen, sier Kind Bendiksen til NRK.

Med i troppen lørdag

Etter debuten mot Dunfirmline sist lørdag der han spilte en knapp time fra start, er Bendiksen med i troppen til lørdagens bortekamp mot Hibernian.

– Jeg fikk gode tilbakemeldinger etter debuten. Og er klar til å bidra om jeg får sjansen igjen på lørdag, enten fra start eller som innbytter. Dette blir en annen type kamp, sier Thomas Kind Bendiksen.

Lenge slet Harstad-gutten med en lei kneskade. Men etter et inngrep i Umeå i fjor, har Kind Bendiksen fått fart på karrieren.

Nå kan det bli nye år i Glasgow Rangers.