Remi Johansen toppscorer i TIL

To headinger i nettet sendte Remi Johansen opp på toppscorerplass ved siden av sin navnebror Jonas Johansen, i kveldens kamp mot Strømmen som TIL vant 4-0.

Remi Johansen og Magnus Andersen

Både Remi Johansen og Magnus Andersen scoret på Alfheim stadion søndag kveld. Her gratuleres Andersen av Remi Johansen.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

– Kampene mot Vikingur sist torsdag og kampen i dag mot Strømmen er som mørketid og sommertid. Det er vanvittig stor forskjell, sier tomålsscorer Remi Johansen til NRK etter kampen søndag kveld.

Det var en lettere sjokkert midtbanespiller etter kampen mot Vikingur torsdag. Da varmet 4–0 seieren mot Strømmen i kveld desto mer.

– Det er klart det er bra å få en sånn her kamp etter en heller forsmedelig kamp på torsdag. Det vi leverer i dag er nærmere det vi har gjort tidligere, sier Johansen.

Deler toppscorertittelen

Johansen nettet to ganger med perfekte hodestøt i første omgang, begge etter presise hjørnespark fra Thomas Drage.

– Det er to fantastiske cornere som er både hard og presis. Det er bare at jeg treffer ballen, så går den inn, sier Johansen om målene.

Remi Johansen er nå toppscorer for TIL, sammen med Jonas Johansen, med sju mål hver. Han vil kose seg med lagets prestasjon, men understreker at de ikke kan kose seg for lenge. På onsdag er det fullt fokus igjen.

Forventet seier

– Jeg er veldig fornøyd, men ikke overrasket over at vi vinner. Jeg forventet en seier i dag, men er positivt overrasket over at vi lever en så god fotballkamp som vi gjør, sier trener Steinar Nilsen.

Nilsen er fornøyd med målene, men trekker også frem forsvaret, som spilte slik at Strømmen knapt slapp til med målsjanser.

Henrik Gjesdal, som kom til Tromsø for en måned siden, fikk debutere for TIL fra start i kveldens kamp mot Strømmen.

– Det var en positiv opplevelse. Å vinne 4–0 og holde nullen, det blir ikke bedre enn det, sier Gjesdal.

Vant fortjent

Strømmen var fullt på høyde med TIL i første omgang, men i andre omgang viste TIL sine kvaliteter, var klart best og vant fullt fortjent.

Målene kom slik:

17 min: 1–0, Remi Johansen

26 min: 2-0, Remi Johansen

68 min: 3–0 Magnus Andersen

90 min: 4–0 Jonas Johansen

TIL ligger på andreplass i førstedivisjon med 34 poeng, to bak ledende Sandefjord. Til har en kamp igjen.