TIL slo Glimt 2-0 på Alfheim

TIL klart best på Alfheim. Vant 2-0 over Glimt. Magnus Andersen scoret begge målene.

2-0 TIL- Glimt

TIL-spillerne feier 2-0 målet mot Glimt.

93.min: Der er det over på Alfheim. TIL vinner generalpøven i overbevisende stil etter 2 scoringer signert Magnus Andersen.

90. min: Glimt får sin første store målsjanse helt på tampen av kampen. Debutanten Azemi fyrer av en volley fra skrått hold midt på Lekstrøm.

83. min: Bytte. Tomålscorer Magnus Andersen byttes ut med Lasse Nilsen.

81. min: Jonas Johansen kommer til avslutning fra rundt 16 meter. Men avslutningen går rett på Londak.

75. min: Bytte. Jonas Johansen kommer innpå for Gjermund Åsen.

73. min: Bytte. Da er det Tond Olsens tur å forlate kunstgressmatten på Alfheim. kristian Brix kommer innpå for Glimt.

71. min: Stor målsjanse for TIL. Etter spill på venstresiden kommer Antonsen til skudd. Det blir blokkert, men ballen ramler ned hos tomålscorer Andersen som er nær å sette sitt tredje for dagen.

68. min: Bytte. Begge lag gjør et bytte. Hos TIL er det Morten Moldskred som kommer inn for Thomas Drage. Hos Glimt kommer Anders Karlsen inn for Papa Ndiaye.

65. min: Bytte. Remi Johansen kommer inn for Lars Gunnar Johnsen

54. min: MÅL 2-0 MAGUS ANDERSEN. Drage kommer fri på venstre flanke og får slått inn til en helt alene Ondrasek i boksen. Han flikker den videre til Magnus Andersen på bakerste stolpen. Finnmarkingen gjør ingen feil fra kort hold og sender TIL opp til 2-0 med sin andre for dagen.

52. min: Gult Kort. Ruben Imingen på Glimt mottar kampens andre gule kort.

46. min: Da er kampen igang igjen på Alfheim. Glimt gjør tre bytter i pausen. Thomas Jacobsen og Daniel Edvardsen kommer innpå for Henrik Furubotn og Zarek Calentin. Og debutant Fitim Azemi kommer inn for Aleksander Sørloth.

45. min PAUSE: Der blåser dommer Espen Berntsen i fløyta, og singaliserer med det at det er pause på Alfheim. Hjemmelaget kan gå i garderoben med en 1-0 ledelse etter en jevnspilt omgang,

42. min: Gult kort. Glimts Zarek Valentin mottar kampens første gule kort etter en takling på Zdenek Ondrasek.

31. min: MÅL 1-0 MAGNUS ANDERSEN. Andersen mottar ballen fra en Glimt spiller rett utenfor 16-meteren. Han finter så bort en annen Glimt spiller før han setter ballen til venstre for Londak i målet.

30. min: Kampens første store mulighet! Wangberg får hodet på innlegg fra Drage. Målvakt Londak må gi retur, og den faller ned i benene på Ondrasek. Men tsjekkeren klarer ikke å sette ballen i mål far 7 meter.

Ondrasek sjanse TIL-Glit

Zdenek Ondrasek misbruker en av sine to store sjanser fra 1. omgang.

22. min: Gjermund Åsen kommer til avslutning fra ca 14 meter, men skuddet går over Glimts mål.

20. min: Jevnspilt på Alfheim de første 20 minuttene. Ingen store sjanser.

11. min: TILs Gjermund Åsen nede for telling. Får litt behandling, men er nå tilbake på banen.

10. min: Målløst og sjansefattig på Alfheim de 10 første minuttene.

0. min: Der er kampen i gang på Alfheim.

Tromsø-trener Steinar Nilsen har tatt ut følgende 11 spillere fra start til møtet med Glimt:

TILs lag (4-2-3-1): Lekstrøm – Norbye, Wangberg, Ødegaard, Antonsen – L.G. Johnsen, Hansson – Andersen, Åsen, Drage – Ondrasek.

På benken for TIL: Hjorten Paulsen, Moldskred, Gjesdal, Landu-Landu, R. Johansen, Nilsen og J. Johansen.

– Det er alltid godt å få en veldig god motstander som siste kamp før vi starter opp. Og så får vi den her på hjemmebane. Det er alltid en trygghet å være hjemme, og jeg vet at spillerne gleder seg veldig, sier hovedtrener Steinar Nilsen til klubbens hjemmeside.

TIL møter et Glimt-lag som har tapt sine to siste kamper 0-3 for Haugesund og hele 0-6 for Start.

– Glimt er den beste motstanderen vi kunne ha fått i en generalprøve. Det er bedre med Glimt enn Rosenborg for vår del, sier Nilsen til www.til.no.

Glimts lag (4-3-3): Londak – Valentin, Sanè, Moe, Imingen – Furebotn, Saltnes, Badou – Berglann, Sørloth og Olsen.

På benken for Glimt: Staw, Jacobsen, Karlsen, Vinje, Blix, Azemi og Edvardsen

– Dette er en helt vanlig treningskamp, sier Trond Olsen til an.no.

Kampen dømmes av den rutinerte Eliteseriedommeren Espen Bertnsen.

PS! Bodø/Glimt signerte før helgen en 3-årskontrakt med Follo-spissen at Fitim Azemi.
Han scoret hele 31 mål for Follo i 2. divisjon sist sesong. Og var med det sterkt delaktig i at klubben rykket opp til 1. divisjon.