Kongsvingerdødaren Rushfeldt

Sigurd Rushfeldt ble matchvinner mot Kongsvinger.

Sigurd Rushfeldt

Sigurd Rushfeldt med nok en scoring

Sigurd Rushfeldt scoret kampens eneste mål, da TIL vant 1-0 mot Kongsvinger hjemme på Alfheim søndag. Ved pause stod det 0-0. Veteranen headet inn en corner etter 6 spilte minutter i 2. omgang. Ruben Yttergård Jenssens presise hjørnespark, ble kontant ekspedert i nettet av "målmaskinen" Rushfeldt. Nå er finnmarkingen bare 10 scoringer unna målrekorden til Harald M. Brattbakk.

– Deilig med scoring igjen, sa Rushfeldt etter kampslutt. – Det er veldig viktig for oss å vinne på slike dager, der ikke alt vi gjør framover på banen er like bra.

Dette var hans 18. mål mot Kongsvinger. 12 av disse for TIL.

– Jeg vet ikke hvorfor jeg ofte scorer mot Kongsvinger, tror det er tilfeldig, sa en frossen Rushfeldt. – Nå skal jeg ha meg et varmt bad, for det var kaldt utpå der i kveld.

TIL-trener Per Mathias Høgmo gjorde to endringer fra forrige helgs kamp mot Lillestrøm. Ut gikk Jade Bronson North og Remi Johansen. Mads Reginussen og nybakt pappa Helge Haugen kom inn fra start, men begge to ble imidlertid byttet ut i pausen.