NRK Meny
Normal

TIL inviterer hele Idretts-Tromsø på kamp

Ved å invitere hele Idretts-Tromsø til mandagens kamp mot Odd, håper TIL å få en oppsving i pubikumstallene.

TIL-supportere

Forza Tromsø lagde god stemning under kampen mot Lillestrøm. Mandag kan de få selskap av mange flere.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

I snitt har TIL hatt 3 300 tilskuere på hjemmekampene sine i år. Mandag tar «Gutan» imot Odd på Alfheim. Da har klubben planer for å skape den perfekte ranmmen rundt kampen.

– Med de publiumstallene og de sportslige resultatene vi har hatt så langt, så vi at vi var nødt til å legge hodene i bløtt, sier Cecilie Nøstvik, arrangementssjef i TIL.

– Vi er takknemlige for de tilskuerne vi har hatt på kampene, men skulle gjerne sett at det kom flere.

Derfor har TIL invitert alle idrettslag og -foreninger i byen til å komme gratis på kamp. Alt de trenger å gjøre er å kle seg i sin klubbs drakt.

– I pausen tenker vi å ha defilering, hvor alle får vist seg frem. Det passer perfekt inn under verdiene vi har i TIL: Stolthet, lagånd og redelig spill, sier Nøstvik.

En av idrettsforeningene som tar invitasjonen et hakk lenger er Tromsø fallskjermklubb.

– Jeg tenkte fort at vi kunne gjøre noe annerledes. Vi er ikke akkurat kjent for å gå inn gjennoportene, så vi skal komme fra himmelen, sier Thomas Hestnes Mæhlum.

Klar til kamp

Boris Zecevic (til venstre) og Thomas Hestnes Mæhlum i Tromsø fallskjermklubb gleder seg til kamp på mandag. Cecilie Nøstvik i TIL er fornøyd med at fallskjermklubben velger en uvanlig entré.

Foto: Petter Strøm / NRK