NRK Meny
Normal

TIL bekrefter Johnsen-interesse

Mjølners Stian Johnsen kan være på vei til TIL.

Stian Johnsen og landslagssjef i Futsal, Esten O. Sæther

Stian Johnsen ble tatt ut på landslaget i Futsal (innendørsfotball) i 2009. Han er en meget hurtig og skuddsterk spiller.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

Sportsdirektør Morten Kræmer i Tromsø IL bekrefter at klubben er i dialog med Mjølner angeående den raske kantspilleren Stian Johnsen (28).

– Ja, vi har fått en henvendelse fra Mjølner. Og hadde tenkt å ha Johnsen med til La Manga. Nå vil han i stedet trene med oss fra mandag 8. februar, sier Kræmer til NRK.

Avisen fremover.no har Ivar Morten Normark i Mjølner bekreftet at det er dialog mellom Mjølner og TIL.

Fikk selv høre det torsdag

Johnsen, som i fjor ble tatt ut på landslaget i Futsal (innendørsfotball), er ikke særlig pratesalig, men bekrefter etter hvert at det er mulig han dukker opp på TIL-trening om en drøy uke.

– Det er klart at en henvendelse fra TIL er interessant og noe jeg vil se på. Jeg skal snakke med TIL først på telefon til uken, så får vi se.

– Så dialogen så langt har vært mellom TIL og Mjølner?

– Ja, jeg fikk høre dette fra Ivar Morten først torsdag, avslutter Johnsen.

Temposterk

Ifølge Morten Kræmer i TIL er Johnsen er spiller som har interessante ferdigheter. Johnsen har tidligere spilt for Fredrikstad, Aalesund og Haugesund.

– Han er rask og skyter godt. Derfor ønsker vi å se nærmere på han. Dette er ganske ferskt, så får vi bedre kjent med hverandre og ta det der i fra, sier Morten Kræmer til NRK.