TIL åpner dørene for publikum i avgjørende kamp

Søndag blir det gratis inngang på Alfheim når gutan møter Vålerenga i en svært avgjørende kamp om å berge plassen i Eliteserien.

Jubel

Tromsøs Mikael Norø Ingebrigtsen scoret etter få minutter i kampen Tromsø IL- Vålerenga på Alfheim stadion i 2015. Bak fortviler Vålerengas keeper Michael Langer.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

– Vi ser på dette som et av mange virkemidler for å vinne den viktigste kampen i året, slik at vi kan spille på det 30. året i Eliteserien i år, sier administrerende direktør i TIL, Stig-Arne Engen.

– Vi trenger all mulig støtte fra tribunen og ser på dette som en investering. Vi håper at veldig mange kommer på kampen slik at vi får mest mulig kraft på stadion, legger han til.

Kampen starter klokken 15:30 søndag. Allerede er det mulig å forhåndsbestille billetter til kampen på nett.

– Av tekniske årsaker må billetten ha en verdi, og derfor koster det en krone å kjøpe billett frem til avspark. Ved å forhåndsbestille sikrer du deg en fast og nummerert plass på felt B, C, I, J og K, sier Engen.

På kampdagen blir resten av billettene gitt bort gratis ved inngangene. TIL påpeker i en pressemelding at selv om det er gratis inngang, kommer man ikke inn på stadion uten billett.

– De som allerede har kjøpt billett, kan få refundert denne eller løse den inn mot en ny billett til kampen mot Odd, sier Engen.