Tapte på overtid

Etter å ha ledet 2-0 til pause gikk det meste galt for TUIL i andre omgang av søndagens kamp mot Sogndal. Se alle de 7 målene her!

TUIL - Sogndal, Runde 25, 27.09.09

Lovende til pause
TUIL trenger sårt alle poengene de kan få for å unngå nedrykk fra 1.divisjon, mens Sogndal er med i opprykkstriden. Dette var utgangspunktet for søndagens kamp på kunstgresset i Tromsdalen. Og det hele begynte veldig bra for TUIL-guttan, som gikk opp i ledelse 1-0 etter 31 minutter ved Erlend Stenberg. To minutter senere var TUIL på farten igjen, denne gangen fikk de et frispark på 19-20 meter som Jo Nymo Matland plasserte vakkert opp i venstre hjørne. Dermed så det meget lovende ut for TUIL da de gikk til pause med 2-0.

Erlend Stenberg

Vi burde vært voksen nok til å dra i land dette, sa TUIL-kaptein Erlend Stenberg etter kampen.

Sogndal slo tilbake
Over i andre omgang var det et helt annet Sogndal-lag vi fikk se spille fotball. En halv time ut i omgangen hadde de kjempet seg opp i 2-2. Tromsdalen øyner derimot nytt håp da Jo Nymo Matland nok en gang viser hvor farlig venstrefoten hans er. I det 77 minutt skrur han nærmest en corner rett i mål og det står 3-2. Sogndal slår hardt tilbake og reduserer til 3-3 før de legger på til 3-4 på overtid. Seieren og jubelen er et faktum for Sogndal, så vel som skuffelsen og nedturen for TUIL.
- Dette var trist og utrolig bittert, vi burde soleklart dratt i land dette, sa TUIL-kaptein Erlend Stenberg etter kampen.

Karl Oskar Emberland

Sogndal-trener Karl Oskar Emberland smilte bredt etter kampen, men var langt fra fornøyd med dagens innsats.

Sogndal-trener Karl Oskar Emberland var langt fra fornøy etter kampen, selv om han fikk med seg tre viktige poeng hjem i opprykkstriden.
- Dette er en kamp vi bør vinne klarere. Vi skal ikke slippe inn tre mål på noen få målkjangser når vi dominerer slik vi gjorde, sa han etter kampen.

Jo Nymo Matland

Jo Nymo Matland var skuffet over å ikke kunne gå av banen som matchvinner etter kampen mot Sogndal.

Silkefoten

På tross av kampens bitre utfall var det noen positive ting å ta med seg for TUIL etter kampen. Blant annet viser Jo Nymo Matland nok en gang hvor presis venstrefoten hans kan være. Den var viktig å ha i dag sa Kaptein Erlend Stenberg som var fornøyd med Matlands innsats. Matland selv derimot var veldig skuffet over å ikke kunne gå av banen som matchvinner etter sine to vakre scoringer.
- Det hadde vært deilig å stå her som matchvinner, sa han etter kampen.