Tap for TIL og TUIL

Tromsø møtte Kristiansund på bortebane, mens TUIL tok imot Sandefjord på TUIL Arena i fotballens førstedivisjon.

Tromsø IL

Klokken 15.00 gikk avsparket til kampene til de to lagene fra Troms, men det gikk mot en hard søndag for de to lagene.

Tromsø IL møtte Kristiansund på bortebane i 25. runde i fotballen førstedivisjon søndag.

Kristiansunds spiller Aziz Idris mottok gult kort etter 28. minutter i andre omgang etter han kastet seg inn i en duell midt på banen i veldig høy fart. Han treffer ballen, men får frispark imot seg.

Tromsø presset på mot slutten av andre omgang, men det resulterte ikke i noe mål.

Etter en jevn kamp med målsjanser for begge lag, er det Tor Erik Torske som setter inn skudd for Kristiansund i lengste hjørnet fra 20 meter etter corner.

TUIL

Det ble tap på hjemmebane for Tromsdalen i 25. runde i 1.divisjon. Nå truer nedrykk til neste sesong.

Også Tromsdalen gikk det trått for i 25. runde. De tok imot Sandefjord på TUIL Arena denne søndagen.

Håpet om et godt resultat kom derimot tidlig i kampen for laget fra Troms. Etter 13 minutter i første omgang satte Vegard Lysvoll ballen i mål etter pasning fra Tobias Nygård Vibe.

Foruten om spissens mål for TUIL, ble første omgang en jevn kamp.

Men andre omgang vender kampen om. Etter 75 minutter av kampen slår Sandefjord tilbake. Eirik Lamøy snapper ballen ved dødlinja og sende den inn foran mål hvor Kjell Rune Sellin setter inn ballen bak keeper.

Kampen blir avgjort etter 88 minutter av Sandefjord. Laget går hurtig over mot TIL og Ørjan Røyrane tar ballen og spiller den på tvers over til Pål Alexander Kirkevold som setter den i mål.

Kampen ender 1 - 2 til gjestene fra Sandefjord, og Tromsdalen står i faresonen for nedrykk til andre divisjon neste sesong.