Sviktet foran mål: – Det er elendig av meg

Gunnar Grindstein er på plass på Alfheim for å gi deg de umiddelbare reaksjonen etter kveldens kamp mellom TIL og Molde.

Runar Espejord

Runar Espejord (til høyre) brant to store muligheter da kampen mot Molde sto og vippet. Unggutten var tydelig skuffet etter kampen.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Den første omgangen mellom TIL og Molde var preget av to lag som ville mye, uten å få det helt til. Et par farlige skuddforsøk fra begge lagene var det mest spennende å melde hjem om fra Alfheim søndag kveld.

Andreomgangen fortsatte litt i det samme sporet, helt til klokka bikka 50 minutter.

Først mottok Runar Espejord ballen ti meter fra Moldes mål, men satte ballen over. Så gikk Molde i angrep, Eirik Hestad fikk ballen inne i TILs 16-meter og smalt den i nettaket. 0–1.

Noen minutter senere fikk Espejord nok en mulighet til å score for Gutan, men headingen fra åtte meter gikk over.

– Det er rett og slett elendig av meg. Det er nesten gratismål. Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke setter de mulighetene, sier en tydelig skuffet Espejord til NRK etter kampen.

Nok et selvmål

Etter hvert begynte Molde å få et bedre grep om kampen. De var hissige i presset når TIL vant ballen, og hindret hjemmelagets angrep tidlig. Gjestene var også sikre med ballen, og lot aldri TIL komme særlig inn i matchen igjen.

– Det er en jevn kamp i dag. Molde er solide defensivt. Samtidig synes jeg vi viser lite gnist og energi på slutten. I sin helhet gjør vi en ok kamp, men Molde gjorde det vanskelig for oss, sier TIL-trener Bård Flovik.

TIL ble etter hvert mer og mer frustrerte. Etter rundt 75 minutter pådro Jonas Johansen seg et gult kort etter en stygg takling. Frisparket fra Petter Strand tvang TILs keeper Filip Loncaric ut i full strekk.

Den påfølgende corneren endte hos Babacar Sarr, som headet ballen i mål via TILs Kent-Are Antonsen. Ungguttens andre selvmål denne sesongen.

– Jeg markerer Sarr, så bommer han på ballen når han skal heade, ballen treffer armen min og går i en perfekt bue over Filip. Jeg har aldri scoret selvmål tidligere, så har jeg to denne sesongen, men sånt skjer, sier Antonsen.

«Gutan» klarte aldri å hente inn ledelsen, og kampen endte 0–2.

Fortsatt i bunnstriden

Dermed ligger TIL fortsatt tre poeng over Stabæk på kvalifiseringsplass når det gjenstår fire serierunder.

– De neste kampene blir veldig viktige, men vi ser frem til dem. Det er slike kamper vi elsker å spille, sier Runar Espejord.

Også Kent-Are Antonsen har klokkertro på at TIL berger plassen i år.

– Det er langt fra krise. Vi var i en tøffere situasjon i fjor. Vi skal klare å få gode resultater i de fire siste kampene og berge plassen.

Laster innhold, vennligst vent..