NRK Meny
Normal

Stjal straffe - laga hat trick

Aldri før har han putta tre baller i nettet i samme kamp. Men i kveld bidro Zdenek Ondrasek solid til at TIL sendte Ullensaker/Kisa hjem med fem baklengsmål i kofferten.

Ondrasek og Andersen

Zdenek Ondrasek og Magnus Andersen sørget for nok en målfest på Alfheim.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

Med dagens 5-0 seier på Alfheim befester TIL seg på andreplass på tabellen i førstedivisjon – og har stø kurs mot retur til Eliteserien neste sesong.

Mye takket være Zdenek Ondrasak, som etter to scoringer gjerne ville ha nummer tre da TIL fikk straffespark etter 70 minutter da keeper felte nettopp Ondrasek.

Se video:

Created by InfoDispatcher

Zdenek Ondrasek. Video: Gunnar Grindstein/NRK

– Thomas Kind Bendiksen ville ikke at jeg skulle ta straffesparket, men så sa han det var ok siden jeg kunne skåre hat trick, forteller en svært glad tsjekker etter kampen.

Han forteller at det naturligvis alltid er viktig å lage mål, men at det er ekstra artig å endelig få til en hat trick i TIL-trøya.

Se video:

Created by InfoDispatcher

Magnus Andersen. Video: Gunnar Grindstein

Magnus Andersen åpnet skåringsballet på Alfheim.

– Nå ser det bra ut med tanke på spill i Eliteserien til neste år, sier han og erkjenner at han ser fram til å få se stjernetreffet sitt i reprise på tv.

– Den satt godt oppi krysset, og er vel en av de bedre skåringene mine, sier han.

Andersen karakteriserer dagens 5-0 seier som festfotball.

– Men selv om det nå absolutt ser bra ut så har vi noen tøffe oppgjør igjen før det er avgjort, sier han og klør seg i skjeggstubbene... skjeggstubber som TIL-spillerne ikke kommer til å fjerne før et opprykk eventuelt er sikra.

Dagens 5-0 seier er TILs andre strake av det kaliberet. Sist helg ble Hødd slakta med samme sifre - også da med to mål fra Magnus Andersen.

De neste kampene for TIL er borte mot Bryne og Sandefjord.

Kveldens 1.divisjonsrunde endte forøvrig med solid borteseier til TUIL, og et surt tap for Alta.

Les om hele forstedivisjonsrunden her