NRK Meny
Normal

Står over også mot Rosenborg

Sead Ramovic håper å rekke Brann-kampen onsdag.

Ramovic

Sead Ramovic sitter på tribunen når TIL møter Rosenborg.

Foto: Terje Mortensen / Scanpix

Tromsø stiller uten sin førstekeeper Sead Ramovic (31) også i søndagens toppoppgjør mot Rosenborg på Alfheim. Tysk-bosnierens strekkskade på baksiden av låret er ikke ett hundre prosent leget.

– Jeg kunne kanskje spilt, men tar ingen sjanser. Slår jeg opp skaden, kan jeg være ute i mange uker, sier Ramovic til NRK etter lørdagens trening på Alfheim.

Skadet mot Sandefjord

Ramovic pådro seg en strekkskade i 1. omgang i kampen mot Sandefjord for halvannen uke siden. Mot Molde storspilte andrekeeper Marcus Sahlman, og svensken står også mot Rosenborg – med keepertrener Espen Isaksen på benken. Ramovic håper å rekke onsdagens kamp mot Brann i Bergen.

– Jeg vil gjerne spille mot min gode venn Steinar, sier Ramovic – og tenker på Brann-trener Steinar Nilsen. Det var Nilsen som hentet Ramovic til Tromsø for snart fire år siden.

Nilsen vurderte også å hente Ramovic til Bergen foran 2009-sesongen.

Trolig uforandret lag

Med Ramovic ute blir det trolig ingen forandringer på Tromsøs lag i forhold til de 11 som startet mot Molde. Mohammed Ahamed er kvitt sine leggproblemer, som først og fremst melder seg på våte naturgressbaner.

Rosenborg på sin siden stiller uten fjorårets toppscorer Rade Prica. Morten Moldskred blir heller ikke med nordver. Den tidligere TIL-spissen sliter fortsatt med en strekk. Han er ikke sjokkert over Tromsøs tabell-ledelse.

– Tromsø har imponert alle så langt, men jeg er ikke direkte overrasket over at det har gått så bra. De har en god spillerstall og har vært solide i forsvar. Det er ikke bare i forsvarsrekka de har vært gode, men hele laget jobber godt sammen, sier Moldskred til rbk.no.