NRK Meny
Normal

Slipper ikke ut av Big Brother - avlyser Norges-konsert

Rapartisten Coolio har meldt avbud til Døgnvillfestivalen i Tromsø fordi han er med i Kjendis-Big-Brother i England og ikke slipper ut av huset.

Coolio

Skal du oppleve den amerikanske gangsterrapperen, bør du heller satse på Big Brother framfor Døgnvillfestivalen i Tromsø.

Foto: myspace.com/coolio

Overfor nordlys.no medgir Døgnvillfestivalen at de ble lange i maska da de åpnet e-posten fra Coolios management fredag.

Der stod det at Coolia deltar i kjendisversjonen av Big Brother i England og ikke får slippe ut av Channel 4 .

– Det er jo så man nesten ikke kan bli sur. Grunnen til avlysning er jo så absurd, sier Stian Johansen, markedssjef i Døgnvill, til avisa.

Siden tirsdag har den amerikanske rapperen sittet innesperret ilag med kjendiser som bl.a. Ulrika Jonsson. Dette er andre gang han deltar. Tidligere har han utmerket seg med slapp innsats da Janet Jackson skulle ha ham med å trimme. Desto mer imponerte 47-åringen da han klarte å stappe i seg mye chili...

Henter erstatter fra Sverige

Coolio fikk en monsterhit med «Gangsta’s Paradise» i 1995 og vant både Grammy og MTV-priser. Singelen er tidenes mest solgte i Norge, med 80 000 eksemplarer.

Siden den gang har ikke gangsterrapperen klart å gjenta suksessen og har i stedet dukket opp i flere forskjellige realitykonsepter.

Døgnvillfestivalen i Tromsø har fredag jobbet på spreng for å finne Coolios erstatter.

– Vi synes selvfølgelig det er dumt at Coolio ikke kommer. Vi hadde jo gledet oss til å høre«Gangsta’s Paradise» live i Tromsø, men vi har funnet en sinnsykt god erstatter i Dr. Alban, mener Johansen.

Døgnvillfestivalen går fra 2. til 4. september og har artister som Ozzy Osbourne, A-ha, Band of Horses, Chamillionaire,The Prodigy, Madcon, Lars Vaular, Thomas Dybdahl, Susanne Sundfør m.fl.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.