NRK Meny
Normal

Slik deler du bilder med oss

Slik går du fram om du vil dele dine bildeminner knyttet til tvangsevakueringa av Nord-Troms og Finnmark med NRK.

For å få vist fram bildene i vårt bildegalleri, må du merke dem med #NRKevakuering i bildedelingstjenesten Instagram.

NRK Troms og Finnmark ønsker å vise fram folkets bilder knyttet til tvangsevakueringa fra Nord-Troms og Finnmark Ved å bruke emneknagg (hashtag) #NRKevakuering på Instagram godkjenner du at NRK kan bruke bilder du publiserer i enhver redaksjonell sammenheng både på TV og på nett.

Vi ønsker alle typer bidrag velkommen, men forbeholder oss retten til å moderere bilder som er i strid med norsk lovgivning. Vi ber om at opphavsrett blir respektert og at du kun sender inn bilder du selv har tatt.

Som fotograf står du også inne for at de som er avbildet på bildet vi publiserer på Instagram har godkjent at dette bildet brukes både på TV og på nett i enhver redaksjonell NRK-sammenheng.

Bruker du ikke Instagram, eller ikke har bildene på telefonen kan du også laste dem opp i vårt opplastingsvindu.

Bildene du publiserer lagres ikke hos NRK, kun en referanse til der bildet ligger på nett. Om du sletter et bilde merket med #NRKevakuering fra din Instagram-profil, vil det automatisk bli fjernet umiddelbart fra våre sider.

Hvis vi har gjengitt et bilde som du ikke ønsker vi skal vise på våre sider, kan du sende en e-post til nordnytt@nrk.no, så skal vi fjerne det.

Denne siden er ikke sponset eller administrert av andre enn NRK. Bildekart- og bildestrøm-siden benytter Instagrams åpne API, men er ikke sponset eller sertifisert av Instagram.