NRK Meny
Normal

Slik blir valgdekningen til NRK Troms

Mandag er det klart for den uhyre spennende valgnatta, og vi i NRK Troms går nye veier for å holde deg oppdatert til enhver tid.

NRK Troms er den beste plassen for å følge valget på mandag. I alle fall mener vi det selv.

Klokken 20.00 starter nettsendinga vår på nrk.no/troms. Den ledes av Hege Iren Hanssen.

Med på laget har hun Sveinung Åsali og Tove Jensen, som skal ut og ta temperaturen på valgvakene rundt om i Tromsø. Mens Arild Moe og Martin Mortensen gjør det samme, henholdsvis på Finnsnes og i Harstad.

På nett har vi også Amalie Nygård Jakobsen og Elise Holdal, som skal holde deg oppdatert på alle reaksjoner og målinger som kommer inn til enhver tid.

I tillegg har vi en helt ny greie i år: Levende grafikk!

Hva er levende grafikk? Jo, det er grafikk som oppdatere seg automatisk etter hvert som valgresultatene kommer inn. Her kan du se hvilke partier som har fått mest oppslutning i alle fylkene i Norge, hvilke stortingskandidater som er inne, ute eller på vippen til enhver tid, og til og med hvor de eventuelt skal sitte i stortingssalen.

Følg valgkveld-sendingen til NRK Troms her fra klokken 20.00 på mandag.

Vi vil høre fra deg!

Men valget handler jo også om deg, folket i Troms. Derfor vil vi gjerne høre fra deg i løpet av kvelden. Hvis du merker det du kommenterer, det du lurer på, det du skriver, deler eller poster i sosiale medier med emneknaggen #nrktroms, kan det fort hende at vi bruker dette på nett eller deler det med våre følgere.

Så da gjenstår det bare å si: Godt valg, og sees mandag klokken 20.00!

Laster nettmøte, vennligst vent...