NRK Meny
Normal

Si din mening med #nrkvalg og #nrktroms

Valgkampen er i gang. Nå gir NRK deg mulighet til å si din mening om sakene som betyr mye for deg.

Guri Lydersen, Vanja Helen Heggmo, Gjermund Haugstvedt og Sandra Charlotte Olsen, meninger om valget.

Guri Lydersen, Vanja Helen Heggmo, Gjermund Haugstvedt og Sandra Charlotte Olsen har klare meninger om hva politikerne bør prioritere.

Er veien i boligfeltet ditt full av hull? Får din aldrende mor ikke den hjelpa hun trenger på omsorgssenteret hun bor på? Eller syns du tilbudet på den lokale kulturskolen ikke holder mål?

Vallogo

Nå kan du merke dine spørsmål og meninger på Instagram eller Twitter, eller skrive den direkte inn i skjemaet under. Hvis du plasserer innlegget ditt geografisk, så dukker meldinga opp i det store Norgeskartet, slik at politikere og andre kan få med seg din mening om små og store saker.

Merk meldinger på Instagram og Twitter med #nrkvalg og #nrktroms

Slik sendinger du inn din mening/spørsmål

  1. INSTAGRAM: Ta bildet, skriv inn teksten, merk med #nrkvalg og #nrktroms, sørg for at «legg til på bildekart» er aktivert, klikk «navngi stedet» og legg inn riktig geografisk plassering.

  2. TWITTER: Skriv inn teksten, plassér teksten med «tagg posisjon», merk med #nrkvalg og #nrktroms, publisér.

  3. DIREKTE OPPLASTING: Dersom du ikke er på Instagram eller Twitter, kan du laste opp din mening direkte i skjemaet under. Plassér innlegget ditt geografisk, så vil det dukke opp i kartet så fort vi har lest gjennom og godkjent din post.

Laster innhold, vennligst vent..