Se reprise av cupvorspielet før kampen mellom TIL og RBK

Vi hadde besøk av en rekke gjester før kampen mellom TIL-Rosenborg på Alfheim i kvartfinalen. Her kan du se reprise av sendingen.

Vi hadde besøk av en rekke gjester før kampen mellom TIL-Rosenborg på Alfheim i kvartfinalen.

TILs lag: 4-4-2

Loncaric - Norbye, Ødegaard, Gundersen, Antonsen - Andersen, Landu Landu, Yttergård Jensen, Lehne Olsen - Espejord, Moussa.

Rosenborgs lag: 4-3-3

Kwarasey - Svensson, Reginussen, Bjørdal, Gersbach - Konradsen, Jensen, Midtsjø - Helland, Gytkjær - Rashani.

Laster innhold, vennligst vent..

– Nå er det en kvartfinalekamp her mot Rosenborg med – forhåpentligvis – et fullsatt Alfheim, dugg i gresset og flomlys, så vi kan ikke noe annet enn å storglede oss til dette, sier TIL-trener Bård Flovik til NRK.

– Hva blir nøkkelen for å slå Rosenborg ut av cupen i dag?

– Det blir å ha disiplin i alt vi gjør, både i det kollektive og individuelt, og både når det gjelder det offensive og det defensive. Så er det viktig at vi er effektive når det gjelder å omsette sjanser til mål, sier Bård Flovik til NRK.

– Det burde være store muligheter for å slå Rosenborg

Thomas Lehne Olsen (25) ble matchvinner i forrige kamp for «Gutan» i 2–1 seieren over Lillestrøm, etter LSK-keeper Arnold Origis kjempetabbe.

Lehne Olsen tror det er langt ifra umulig for TIL å ta sin tredje hjemmeseier på tre forsøk på halvannen uke, når Rosenborg gjester Alfheim i dag.

– Ja, vi skal gjøre alt vi kan for å ta vår tredje hjemmeseier på kort tid når Rosenborg kommer på besøk, sa Lehne Olsen etter kampslutt mot Lillestrøm søndag.

– Hvor stor er mulighetene for å vinne og ta seg videre?

Det burde være store muligheter for å slå Rosenborg å ta seg videre til semifinalen. Det viste vi sist mot Rosenborg på Lerkendal (TIL tapte 1–2 etter jevnspilt kamp). Da var vi fullt på høyde med dem. Vi har også vist på de tre siste kampene her på at Alfheim, at det ikke er enkelt å komme hit. Her kan vi slå hvem som helst, konstaterer Lehne Olsen.

NB: Etter kampen blir det direktesending på nett her på NRK Troms med kommentarer fra trenerne, spillerne og analyser.