NRK Meny
Normal

Se debatten fra Husøy igjen

I strålende sol arrangerte NRK Troms og Folkebladet debatt om kommunesammenslåing og fiskeripolitikk på Husøy. Du kan se hele folkemøtet her!

Elisabeth Aspaker, Helga Pedersen, Per-Willy Amundsen, Ellen Øseth, Sigrun Wiggen Prestbakmo, Line Miriam Prestbakmo og Geir Inge Sivertsen deltok i debatten på Husøy i regi av NRK og Folkebladet.

– For oss var Husøy et opplagt valg for et folkemøte. Husøydagan er et sted du vet det blir diskutert politikk én gang i året. Opp igjennom årene har Husøydagan blitt et fast innslag i valgkampen. Når vi da i tillegg skulle samarbeide med Folkebladet, var Husøy et enda mer naturlig valg, sa Pål Hansen, regionredaktør i NRK Troms i forkant av helgens folkemøte.

Kaia på lille Husøy var fullstappet av folk og boder lørdag. Midt i sirkuset inviterte NRK Troms og Folkebladet til folkemøte.

På debattantlista sto Elisabeth Aspaker (H), Helga Pedersen (Ap), Per-Willy Amundsen (Frp), Ellen Øseth (SV), Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp), Line Miriam Sandberg (Frp) og Geir Inge Sivertsen (H).

Teamene var kommunesammenslåing og fiskeripolitikk.

I forbindelse med folkemøtet lanserte fiskeriminister Elisabeth Aspaker nyheten om at de skroter flere omdiskuterte forslag for norske fiskere.

Og allerede i kveld er det klart for ny debatt. Nordlys og NRK Troms inviterer da til debatt om Tromsø, direkte fra Verdensteateret klokken 19.00.

Debatten kan du se her:

NRK og Nordlys sender direkte på nett fra Verdensteateret.