NRK Meny
Normal

Så rødt, så uavgjort

Det gikk til tider hardt for seg på TUIL-matta når dalingan tok i mot Nybergsund-Trysil. Det ble utdelt ikke mindre enn 8 gule kort i kampen.

TUIL - Nybergsund-Trysil
Foto: Ørjan Hansen / NRK

Så rødt
I en kamp hvor man var forberedt på at det kom til å bli kriget en hel del ble det utdelt ikke mindre en 8 gule kort. To av disse gikk til TUILs Ole Talberg som etter 81 minutter måtte spasere i garderoben. To minutter senere utlignet Nybergsund-Trysil til 1-1, som også ble sluttresultatet.
- Ole kriget godt i dag og det var synd at vi skulle få han utvist akkurat da, men jeg mener det var to korrekte gule kort, sier TUIL-trener Morten Pedersen.

Morten Pedersen

TUIL-trener Morten Pedersen sier at det røde kortet kom på et veldig dårlig tidspunkt, men at det nok var korrekt idømt.

Foto: Nikolas Gogstad-Andersen / NRK

Nybergsund trener Ola Brenden er enig i at det røde kortet nok var korrekt idømt, men han setter spørsmålstegn ved om ikke begge lag kanskje burde hatt flere røde kort.
- Det var mange stygge taklinger utpå her i dag. Det var tøffe tak, men dommeren velger å dele ut gule, selv om noe kanskje kunne vært rødt, sier Brenden.

Ola Brenden

Nybergsund-Trysil trener Ola Brenden mener begge lag godt kunne fått flere røde kort.

Foto: Nikolas Gogstad-Andersn / NRK

Se målene og taklingene her!

Video nsps_upload_2009_9_13_20_26_32_1461.jpg

Poengnød
TUIL må ha minst 10 poeng de siste 8 kampene for å være sikret en plass i 1.divisjon. Med det som utgangspunkt var det duket for en kamp hvor ingen av lagene kom til å gi seg. Og det gjorde de ikke. Det ble en 1-1 og uavgjort.
- I dag kunne vi distansert oss litt, men det klarte vi ikke. Nå er det bare å brette opp armene og ta neste bortekamp, for det kommer til å bli en vanvittig spennende høst, sier TUIL-trener Morten Pedersen etter kampen.

Også Nybergsund-Trysil er i en posisjon hvor de må sikre seg minst 10 poeng de siste 8 kampene.
- Det kommer til å bli et race helt inn, men vi får håpe vi får kriget til oss nok poeng så vi klare oss, sier Nybergsund-Trysil trener Ola Brenden.

Når det gjenstår 8 runder av årets 1.divisjon er det akkurat 10 poeng opp til førsteplassen og 10 poeng ned til sisteplassen fra TUILs posisjon. De ligger etter dagens kamp på 7.plass med 33 poeng. Nybergsund Trysil ligger like bak med 31 poeng.