Rune Lange legger opp

Angrepsspilleren Rune Lange (33) gjør ikke et siste forsøk på å komme tilbake fra skademarerittet som har plaget ham de siste årene og legger fotballskoene på hylla.

Rune Lange

Rune Lange kan se tilbake på en suksessfull karriere både i Norge og utenlands.

Foto: YVES BOUCAU-BENOIT DOPPAGNE / Scanpix/AFP

– Jeg har ikke noe lyst til å spille fotball lenger, motivasjonen er rett og slett ikke til stede. Jeg har ikke spilt fotball siden i fjor og så lenge motivasjonen ikke er der, er det ikke noe vits i å holde på. Man blir ikke yngre med årene og kan ikke holde på i all evigheter heller, sier Rune Lange til iTromsø.

Suksess i Norge og i utlandet

Den tidligere TIL-spissen kan se tilbake på en karriere med både toppscorertitler og cup- og ligatriumfer med belgiske Club Brügge, samt Champions League-deltakelse, landskamp og toppscorertittel i den norske serien.

I mange år var han Tromøs spydspiss og scoret 50 mål på 72 kamper i perioden 1997 - 2000.

Lange hadde kontrakt med Vålerenga ut 2009-sesongen, men har slitt med lite spilletid og skader etter at han kom fra belgisk toppfotball i 2006 . Tromsøværingen rakk også et kort opphold i britske Hartlepool og 3. divisjonsklubben Kvik Halden .

Lei fotball

Tromsøværingen har ikke tenkt å jobbe med fotball med det første.

– Jeg er lei fotball generelt, så jeg kommer ikke til å gå inn i fotballen på dette tidspunktet. Det har vært elendighet de siste årene, så får jeg heller se om jeg får lyst til å jobbe innen fotballen etter hvert, men akkurat nå er jeg ikke der, sier Lange.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.