Remi Johansen klar for Brann

Remi Johansen (25) går fra Tromsø Idrettslag til Brann. Han har nå signert kontrakt for de neste to årene.

Remi Johansen ble presentert som ny Brann-spiller for noen få minutter siden. 25-åringen fra Ringvassøy har signert en 2-årskontrakt med Bergens-klubben.

SE VIDEO: Remi Johansen skrev under kontrakt med fotballaget Brann torsdag kveld. Her fra signeringen. Foto: Brann.no.

Remi Johansen signerte kontrakten med bergensklubben Brann torsdag kveld. Spilleren fra Ringvassøy har trent med klubben i tre dager, og i går gjennomførte han den medisinske testen.

– Jeg er kanonfornøyd, herregud som jeg gleder meg. Brann er en utrolig stor klubb som jeg alltid har hatt lyst til å spille for. Hvem har vel ikke det? Klubben er jo blant de største i Norge, så dette blir spennende, sier Johansen til NRK.no kort tid etter signeringa.

Johansen har spilt 142 kamper og scoret 27 mål for «Gutan», før turen nå går til Brann. Brann meldte nyheten på sine egne nettsider.

– Remi er målfarlig

Johansen skal fortsette som indreløper i Brann. Sportssjef Rune Soltvedt tror at Johansen vil tilføre laget verdifulle ferdigheter.

– Vi er kjempefornøyde med signeringa. Remi har litt andre ferdigheter enn spillerne vi har fra før. Han er ung, men har samtidig rukket å få mye erfaring gjennom veldig mange kamper i Tippeligaen. Han har vist seg som målfarlig i Tromsø, og det håper han vi skal være i Brann også, sier han til NRK.no.

Soltvedt sier at Johansen også er en god tilrettelegger på banen.

– I tillegg er han en knakendes kjekk nordlending.

Debuterer kanskje i morgen

Johansen gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer på bergenslaget.

– Det var denne klubben jeg håpet å komme til, men det er selvfølgelig trist og veldig spesielt å forlate TIL.

25-åringen har vært i TIL i til sammen åtter år, først ett år som juniorspiller, deretter syv år i A-stallen. Det er trolig svært kort tid til Johansen får debuten sin får Brann.

– Det kan hende jeg skal være med på kampen mot Åsane allerede i morgen, sier han og smiler.