Reinangrep på NRK-reporter sees av millioner på YouTube-kanal

YouTubes største humorkanal = 3 (Equals Three) og programleder Ray Williams Johnsen har angrepet på en NRK Sámi Radio-reporter som toppsak.

Ray William Johnson

YouTube-kjendis Ray William Johnson fleiper om den kvinnelige NRK-reporteren som ble angrepet bakfra av et reinsdyr.

Foto: Skjermdump

Read the article in english with Google Translate

– Kan noen være så snill å forklare meg hvordan dette skjedde, utbasunerer nettkjendisen i YouTube-programmet mens reinen går til angrep.

Filmopptaket ble gjort i januar da NRK Sámi Radios journalist Marie Elise Nystad og fotograf Jørgen Eide var på opptak blant reinsdyr i Kautokeino. I det hun snur ryggen til, hopper et reinsdyr på henne bakfra.

– Jeg ble helt satt ut. Det eneste jeg tenkte på var å holde meg på beina, men reinen var kjempestor og tung, og den skjøv meg forover. Til slutt datt jeg på kne i snøskavlen, fortalte NRK-reporteren som tok hele situasjonen med et smil.

YouTube-kjendis

Det har også redaksjonen i = 3 gjort. Gjennom det tre minutter og 48 sekunder lange programmet blir reinsdyrsangrepet omtalt to ganger.

– Camping er fint helt til et reinsdyr kommer og stjeler kona di, konstaterer Ray William Johnson som er en av YouTubes aller største kjendiser med to millioner abonnenter.

= 3 er den største humorkanalen på YouTube og har totalt hatt over 373 millioner visninger.

YouTube-programmet med det angripende reinsdyret har hatt over 1,9 millioner visninger siden det ble lagt ut torsdag, et tall som er ventet å stige ytterligere.

Reinangrepet er også vist på Ellen DeGeneres Show, som sees av fem millioner TV-seere.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.