Normal

Poengdeling på Alfheim

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo skryter opp Tromsø før møtet på Alfheim. Fem endringer på TILs lag. Følg oppgjøret her fra klokken 15:30.

TIL- ODD

Tromsøs Mikael Norø Ingebrigtsen i duell med Odds Thomas Grøgaard i kampen Tromsø IL- Odd på Alfheim Stadion mandag ettermiddag.

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Odd-treneren mener "Gutan" har vært bedre enn 16.-plassen skulle tilsi.

De har vært bedre enn tabellplasseringen tilsier, men de har gjort ufattelig mange keepertabber. Så da har det blitt for lite poeng. Vi møter en tøff motstander, som kommer til å blø for å vinne, sier Fagermo til TA.

Odd og Fagermo kommer til Tromsø etter en skuffende 0–0 kamp hjemme mot Haugesund. Fagermo mener laget hans må klare å skape mer på Alfheim, for å ta med alle tre poengene hjem til Skien.

– Vi kommer til å være sterke defensivt der oppe, og vi er gode nok til å slå Tromsø. Men for å klare det må vi skape mer offensivt, sier Odd-treneren i et tv-intervju med TA.

TILs lag (4-2-3-1):

Vestly Heigre – Norbye, Ødegaard, Wangberg, Nilsen – R. Johansen, Landu-Landu – Norø Ingengritsen, J.Johansen, Andersen – Ondrasek.

Benken: Benny Lekstrøm, Gjesdal, Moldskred, Hansson, Drage, Gundersen og Michalsen.

Odds lag (4-3-3):

Rossbach – Ruud, Eriksen, Hagen, Grøgård – Samuelsen, Oldrup Jensen, Storbæk - Halvorsen, Occean og Bentley.

Benken: Myhra, Gashi, Bergan, Hurme, Jonassen og Fredriksen.

– Vært ute en vinterdag før

Steinar Nilsen

Tromsøs trener Steinar Nilsen takker de tilreisende Tromsøsupporterne for støtten etter eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Tromsø på Aspmyra stadion.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

Før oppgjøret mot Odd har Steinar Nilsens menn kun plukket fire poeng på ni kamper, og ligger med det nederst på tabellen. Tromsø er det eneste laget i eliteserien som ennå ikke har vunnet på hjemmebane denne sesongen.

Men TIL-treneren er sterk i troen på at laget hans kan snu den dårlige trenden.

Vi må ikke glemme at TIL har vært ute en vinterdag før. Vi har hatt dårlige tider og opplevelser, men så har vi også klart å snu det og kommet hardt og nådeløst tilbake, og det tror jeg vil skje denne gangen også, sier Nilsen til TIL.no.

PS: Kent-Are Antonsen må stå over dagens oppgjør grunnet karantene for tre gule kort. Remi Johansen og Marcus Hansson har to gule kort før dagens oppgjør, og står dermed i fare for å miste bortekampen mot Rosenborg skulle de pådra seg gult i dag.