NRK Meny
Normal

Ørjan trykket feil – endte opp med en date med Astrid S til 11 000 kroner

Han skulle bare inn for å sjekke om det var noe kult han kunne by på i forbindelse med TV-aksjonen, og endte opp med en dyr date han ikke kan dra på.

Astrid S

Astrid S er på turné i USA og Europa for tiden. 16. november står hun på scenen i London. Her fra åpningsshowet på Norway Cup i 2015.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Ørjan Pettersen

Ørjan Pettersen hører på mye forskjellige musikk, men er ikke spesielt stor fan av Astrid S. Derfor er ikke en dyr reise til London det første han vil bruke 11 000 kroner på.

Foto: privat

– Det hadde jo vært kult med en tur til London for å møte Astrid S og å dra på konserten hennes, tenkte Ørjan Pettersen på lørdag, da han satt og så gjennom hva han kunne by på i forbindelse med årets TV-aksjon.

NRK P3 har alltid en egen aksjon for å samle inn penger til TV-aksjonen. I den forbindelse hadde P3-aksjonen flere ting liggende ute til auksjon på QXL. Blant annet en tur for to personer til London for å dra på konsert med Astrid S, og muligheten til å møte den norske stjerna.

Prisen lå på 10 500 kroner.

– Det var litt dyrt, da, tenkte Ørjan, og skulle trykke seg tilbake til hovedsiden.

Men Ørjan trykket feil, og la inn et bud på 11 000 kroner. Det budet ble stående.

To utfordringer

– Jeg vet pengene går til en god sak, men 11 000 kroner er jo veldig mye penger. I tillegg står det på auksjonssiden at konserten er 6. november. Men på Astrid S' nettsider står det at konserten er den 16. november. Da er jeg på jobb, forteller Ørjan Pettersen, som jobber som kokk offshore.

Søndag kveld la han ut en melding på Facebook der han prøvde å få solgt billettene, og saken ble omtalt i iTromsø mandag morgen.

– Så langt har jeg fått mange henvendelser fra folk som ønsker å bli med på turen, men ingen som ønsker å kjøpe billettene, forteller Ørjan.

Dersom han ikke får solgt billettene, må han finne noen å gi turen til.

– «Modern» var kjapt ute. Hun vil gjerne dra. Men det blir vanskelig. Noen vil bli skuffet uansett hva jeg gjør, forteller Ørjan, som i alle fall har lært noe.

– Nå må jeg slette kontoen min på QXL før jeg gjør flere slike bommerter.

Det har ikke lykkes NRK å få en reaksjon fra Astrid S.