Ørjan trodde klikk-tabben hadde løst seg

Først fikk Ørjan gladmeldingen om at billettfloken var løst, etter at han trykket feil under TV-aksjonen og endte opp med å vinne et møte med Astrid S til 11.000 kroner. Men billettene er fortsatt til salgs.

Astrid S, front

Astrid S er på turné i USA og Europa for tiden. 16. november står hun på scenen i London.

– P3 ringte meg endelig tirsdag ettermiddag. De hadde fått flere henvendelser fra folk som ville kjøpe billettene, så de har solgt dem videre for samme sum som jeg hadde lagt inn bud på, fortalte en lettet Ørjan Pettersen til iTromsø tirsdag kveld.

Men gleden ble kortvarig. Onsdag morgen fikk Ørjan en e-post om at den personen som hadde kjøpt billettene hadde trukket seg. Han håper likevel P3 får solgt billettene til noen av de andre interessentene.

– Jeg har fått mange henvendelser til meg som kjøper, men de fleste tror de kjøper en date med Astrid S. Du får jo møte henne, men du ender mest sannsynligvis opp med en signatur, sier tromsøværingen til NRK.

– Jeg tror de blir skuffet de som tror at de skal spise middag med henne.

Rikskjendis over natten

Ørjan Pettersen

Ørjan Pettersen hører på mye forskjellige musikk, men er ikke spesielt stor fan av Astrid S. Derfor er ikke en dyr reise til London det første han vil bruke 11 000 kroner på.

Foto: privat

Det var på søndag at Ørjan bare skulle inn for å sjekke om det var noe spennende han kunne by på i forbindelse med TV-aksjonen, da han endte opp med å vinne en konsert han ikke har mulighet til å dra på.

Han la deretter ut en melding på Facebook der han prøvde å få solgt billettene, og saken ble raskt plukket opp av lokale og nasjonale medier landet rundt. NRKs artikkel ble lest over 162.000 ganger.

Ørjan har mottatt mange henvendelser etter medietrykket, og ikke alle har vært av den hyggelige arten.

– Det er nok av dem som har sendt melding de siste dagene, og det er ikke alle som har vært like fine. Det er mye man må slette etter hvert, sier han.

– Mange sier at det ikke skal være mulig å gjøre denne tabben, men det har jeg jo klart.

Innrømmer datofeil

P3 innrømmer at de har oppført feil dato for konserten, og forstår at Ørjan ikke kan delta da han er på jobb den 16. november, når møtet skulle funnet sted.

Nå jobbes det aktivt med å finne noen som kan overta billettene.

– Vi har flere som har tatt kontakt og har lyst til å kjøpe han ut, så vi håper dette løser seg for ham, sier redaksjonssjef i P3, Jan Henrik Mo til NRK.

Og for ordens skyld: Ørjan skal slette kontoen sin på QXL for å unngå å gjøre slike bommerter igjen. Først må han bare få solgt billettene.

– Jeg tror det skal løse seg. Jeg er ved godt mot, sier tromsøværingen.