Travelt for politiet med mye fyll og festbråk

En full man sov i grøfta ved skole, en annen slo ned en dørvakt. Både i Finnmark og Troms har politiet hatt nok å gjøre med fest og fyll natt til søndag. Her er sammendraget fra politiloggene.

Politi

Politiet har flere steder i Troms og Finnmark vært ute for å roe feststøy og hanke inn fulle folk.

Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Finnmark:

Laster Twitter-innhold

Ved 02.30-tiden fikk politiet melding om slåssing utenfor en kebabvogn i Alta sentrum, og rykket ut til stedet. Der pågrep de en person etter et slagsmål mellom to personer.

Det kom også inn flere klager på mopedstøy i Alta i løpet av natta.

Lørdag kveld kom det inn klage på høy festmusikk fra en bolig i Kirkenes, slik at barn i nabolaget ikke fikk sove. Politipatruljen på stedet ga muntlig pålegg om å dempe musikken, noe som ble etterfulgt.

Laster Twitter-innhold

Ved 01-tiden måtte politiet i Kirkenes igjen rykke ut, da til et bolighus på Hesseng med høy festmusikk. Politiet ga muntlig pålegg om demping, noe som ble etterfulgt.

Politiet i Vadsø stanset natt til søndag en bilfører som kjørte i alkoholpåvirket tilstand. Rutinemessig etterforkning er iverksatt i saken.

Laster Twitter-innhold

Troms:

En 18 år gammel kvinne måtte tilbringe natta i fyllearresten, etter å ha blitt innbrakt fra Tromsø sentrum natt til søndag. Kvinnen var så beruset at hun ikke klarte å ta vare på seg selv.

En beruset mann på 23 år ble innsatt i arresten, etter å ha slått til en dørvakt på et utested i tromsø sentrum. Mannen blir anmeldt for forholdet.

En annen mann i 20 årene ble tatt med inn til politistasjonen fra tromsø sentrum, og måtte tilbringe natta i fyllearresten.

I Harstad ble to menn anmeldt for urinering på offentlig sted av politiet.

Laster Twitter-innhold