NRK Meny
Normal

Morten Gamst Pedersen avviser at han har bestemt seg for å legge opp

Morten Gamst Pedersen (34) avviser at han har bestemt seg for å legge opp, slik hans agent, Rune Hauge, mer eller mindre slo fast i en intervju med iTromsø tidligere i dag.

Gamst Pedersen

Morten Gamst Pedersen er ferdig i Rosenborg, men avviser at han har planer om å slutte med toppfotball.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

I går kveld ble Rosenborg og Gamst Pedersen enige om å avslutte kontrakten – ett år før tida.

– Dette med Rosenborg er helt ferskt. Og det jeg har sagt er at jeg skal fortsette å holde meg i form – og bruke de neste ukene til å finne ut hva jeg skal gjøre. Og også vurdere eventuelle tilbud som kommer, sier Gamst Pedersen til NRK.

Vil ikke spekulere

– Kan det være aktuelt å komme tilbake til Tromsø og TIL – klubben du forlot høsten 2004?

– Jeg vil ikke spekulere i verken det ene eller andre. Som sagt skal jeg bruke de neste ukene på å tenke meg godt om, så får vi se. Motivasjonen er fortsatt der. Og kroppen kan fortsatt holde det gående en god stund til. Vi får bare se hva som skjer i løpet av de neste ukene, sier Gamst Pedersen, som befinner seg i Trondheim.

Morten Gamst Pedersen havnet helt i kulden i RBK etter at Kåre Ingebrigtsen overtok som hovedtrener i klubben. Han startet kun én av 30 seriekamper i gullsesongen i fjor.

Gamst Pedersen står med 82 A-landskamper for Norge – den siste som innbytter i EM-kvaliken mot Italia (0–2) på Ullevaal i september 2014.