Medkila slått i duellen mot Sandviken

Det ble ingen seier på hjemmebanen i Harstad i dag.

Medkila vant over Grand Bodø

Medkila IL spiller mot Hordaland-laget Sandviken på hjemmebane lørdag. Her fra da Medkila vant 3–0 i en kvalifiseringskamp mot Grand Bodø 14. november i fjor (arkivbilde).

Medkila Idrettslag møtte Sandviken til duell i toppserien i fotball lørdag formiddag.

Kvinnelagene møtes på Medkilas hjemmebane Harstad stadion, men det var gjestene som fikk poengene i denne runden.

Selvmål ble eneste mål

Medkilas kvinner klarte ikke å heve seg på tabellen med dagens kamp på hjemmebane.

Etter få målsjanser iløpet av hele første omgang, skjedde det som ikke skulle skje etter en halvspilt andre omgang.

Ved et innlegg mot Medkilas mål, var Maren Jakobsen uheldig og sparket ballen inn i eget mål.

– Jeg må ta ansvar for denne feilen. Det dreier seg egentlig ikke om en sjanse en gang. Det er utrolig tungt å slippe inn denne, sa Jakobsen like etter kampen til avisa Harstad Tidende.

Dermed kunne Hordaland-laget Sandviken reise hjem med poengene etter dagens kamp.