NRK Meny
Normal

Måtte stoppe slåssing flere steder

Politiet i Troms og Finnmark rykket ut til flere slåsskamper natt til søndag. De har også tatt hånd om flere overstadig berusede personer.

Politi
Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Søndag morgen mottok politiet melding om full slåsskamp i Honningvåg sentrum. Politiet rykket ut til stedet for å løse opp i slåsskampen.

Laster Twitter-innhold

De fikk stoppet slåssingen mellom to personer på stedet. En person er sendt til legevakta etter slåsskampen. Politiet oppretter anmeldelse for ordensforstyrrelse for begge de to involverte.

En åpenbart beruset jente i tenårene ble av patruljen i Alta tatt hånd om kjørt hjem ved 03.30-tiden natt til søndag.

En gutt i tenårene ble av patruljen i Hammerfest kjørt hjem. De har vært i kontakt med faren til gutten.

En patrulje i Honningsvåg kom over en beruset gutt i tenårene. Ble kjørt hjem til mor.

En mann i midten av 20-årene ble observert mens han sladdet rundt på en parkeringsplass i Hammerfest. Anmeldes for forholdet.

En overstadig mann i tenårene ble tatt hånd om, og kjørt hjem av politiet i Hammerfest.

En overstadig beruset dame i 20-årene ble tatt hånd om av politiet og kjørt hjem i Hammerfest.

Laster Twitter-innhold

I Tromsø har det også vært slåssing:

Klokka 01:40 måtte en politipatrulje gripe inn i tilløp til slåssing på Stortorget i Tromsø. To personer bortvist fra stedet.

Laster Twitter-innhold

Et kvarter senere får politiet i Tromsø igjen melding om slagsmål i sentrum klokka 02:04. En person var her påført skrubbsår på nesen. Vedkommende vil selv vurdere å anmelde forholdet i ettertid.

Jente forsøkte å komme seg inn på et utested med falsk legitimasjon i Tromsø. Hun blir anmeldt for dette.

Rundt kl 0100 ble en beruset mann i 30-årene innbrakt og innsatt i drukkenskapsarresten i Tromsø.

En beruset og aggressiv mann slo rundt seg i Storgata i Tromsø klokka 02:58. Han ble innsatt i drukkenskapsarrest, og anmeldes for ordensforstyrrelse.

En beruset og lettkledd jente ble funnet liggende på en benk på Finnsnes natt til søndag. Hun ble kjørt hjem til bopel av politiet.

En person nektet å forlate et gatekjøkken ved stengetid natt til søndag i Tromsø. Han forulempet deretter offentlig tjenestemann, og ble innbrakt til politistasjonen. Han kan vente seg en anmeldelse for forholdet.