NRK Meny
Normal

Lite å bryne seg på for TUIL

Det ble lekestue for TUIL da Bryne gjestet Tromsdalen onsdag kveld.

Video fs-adr06-tuil-bry-q00e04_TR.mp4
Foto: Nyhetsspiller, Nyhetsspiller

Dramatisk åpning
Det skulle bli et fyrverkeri av en fotball kamp når Bryne kom på besøk til Tromsdalen onsdag kveld. Allerede etter 7 minutter oppsto det drama ute på TUIL-matta. Lysvoll var alene igjennom, med med Christer Fjellstad hakk i hæl. Sistnevnte takler bakfra og får direkte rødt kort. En hendelse som naturlig nok preger resten av kampen. Deretter legger Bryne seg bakpå i håp om å forsvare seg gjennom en helt kamp med kun 10 mann. En oppskrift som ikke endte med suksess.

Målkalas
Etter drøye 26 minutter får TUIL frispark like utenfor Brynes 16-meter. Hvem andre enn Jo Nymo Matland er på plass og kliner ballen opp i venstre vinkel, via treverket og inn. Deretter tegner Bjørn Strøm, Vegard Lysvold og Christer Johnsgård seg på scoringslista. Johnsgård kan notere seg to nettkjenninger.
- Det var hærlig å se den sitte borte i vinkelen. Jeg hadde et frispark like før, som gikk via muren og ut. Når vi da fikk en til kjangse var det ikke tvil om at jeg skulle ta den, sa Matland etter kampen.

Og alle målene kan du se nederst i artikkelen!

Jo Nymo Matland

Etter utvisningen la de seg i sekken og skulle forsvare seg til et poeng, men det går ikke mot TUIL sa Jo Nymo Matland etter kampen.

Foto: Nikolas Gogstad-Andersen / NRK

Revansjen
TUIL-trener Morten Pedersen opplevde sin svakeste kamp ved roret, da TUIL fikk rundjuling av Sogndal sist lørdag. I kveld ba de opp til en helt annen dans. Pedersen hadde stor tro på at TUIL vil slå hardt tilbake, og sikre seg 3 verdifulle poeng før dagens kamp, og han fikk rett.
- Vi var langt nede etter Sogndal-kampen, men har brukt dagene nå på å lade oss opp igjen til Bryne kampen. Det var en herlig revansj, gliste TUIL Trener Morten Pedersen etter kampen.

Morten Pedersen

Etter utvisingen er det enveiskjøring, de legger seg lavt, men vi tør og spille og får både Johnsgård og Lysvoll på scoringslista i dag. Det er så artig, jeg er kjempefornøyd med guttene mine sa Morten Pedersen etter kampen.

Foto: Nikolas Gogstad-Andersen / NRK

Dommerfeil
Bryne-trener Tommy Bergersen var naturlig nok ikke like fornøyd som trenerkollega Morten Pedersen etter kampen. Han la skylda på en dårlig dommeravgjørelse og egne prestasjoner.
- Kampen var veldig dårlig fra vår side. Den bli også ødelagt etter noen minutter når vi får det røde kortet, som er en feil avgjørelse. Vi behøver jo ikke falle som et korthus av den grunn, men i dag gjorde vi det.

Tommy Bergersen

Bryne-trener Tommy Bergersen var naturlignok skuffet etter kampen. Både over egne og dommerens prestasjoner.

Foto: Nikolas Gogstad-Andersen / NRK

Fortsatt mange skader
Bjørn Strøm var i dag tilbake fra strekkskaden han pådro seg i hjemmekampen mot Løv/Ham. Strøm starter på sin vante høyreflanke i dagens kamp.
Eirik Sørensen, Morten Bredal-Thorsen er fortsatt skadet. TUIL stiller derfor med keepertrener Karl-Petter Heimdal som reservekeeper i kveldens kamp og unge Steffen Andreassen mellom stengene. Reidar Waage er også fortsatt skadet.

Se høydepunkter fra kampen her:

Video fs-adr06-tuil-bry-q00e04_TR.mp4


TUIL stillte dette laget mot Bryne :
-Steffen Andreassen - Eirik Yndestad, Eirik Bertheussen, John F Strøm, Jo Nymo Matland - Bjørn Strøm, Ole Talberg, Jonas Johansen, Lars G Johnsen - Vegard Lysvoll, Christer Johnsgård

Innbyttere:
Karl-P Heimdal, Erlend Stenberg, Håvard Lysvoll, Christian Hjort, Sondre B Flaat, Eirik Erlandsen og Ruben Kristiansen