NRK Meny
Normal

Lene Marlin støtter Agnete: – Gå på og vis tvilerne

Lene Marlin gir sin fulle støtte til sin sangerkollega Agnete, og hennes måte å takle vanskeligheter på.

Lene Marlin

Lene Marlin fra da hun mottok prisen for årets forbilde under Kjendisgallaen 2014 i Oslo.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

På sin Facebook-profil skriver tromsøartisten Lene Marlin et langt, personlig innlegg der hun kommenterer det som nå utspiller seg under Eurovision Song Contest i Stockholm.

– For det sitter en jente i Stockholm som jeg føler så med akkurat nå. Flinke, modige Agnete! Det hun gjør er så bra, og så riktig. Hun stenger all støyen ute, som best hun kan. Hun tar hensyn til seg selv, og sparer på kreftene sine, skriver Lene Marlin.

Personlig kjennskap

At Agnete Johnsen fra Nesseby i Finnmark de seneste ukene har holdt seg unna presse og publikum, med bakgrunn i hennes psykiske problemer, som hun har vært åpen om, har tydeligvis funnet gjenklang hos tromsøartisten.

Også hun har valgt å ikke holde hemmelig at livet til tider har vært svært så vanskelig.

– Det vil alltid være folk som ikke forstår. Folk som kritiserer og kommer med sine «velmente» råd om å holde seg unna musikken og rampelyset. Men man trenger ikke stoppe å følge drømmene sine på grunn av at hodet ikke alltid henger med. Det er viktig!
Opp mot halvparten av Norges befolkning vil få en psykisk plage i løpet av livet. Det er mange, skiver Lene marlin videre..

– Vis dem styrken i deg

Marlin brukere sine egne erfaringer i en tøff, og til tider nådeløs bransje, når hun gir Agnete noen råd på vegen, nå like før det braker løs.

– Gå på, og vis tvilerne. Vis dem styrken i deg, og stemmen din! Det gjelder ikke bare Agnete, men også dere andre sårbare, sterke mennesker!

NRK har ikke fått kontakt med Lene Marlin for ytterligere kommentarer.

Lene Marlin snakker om kronikken der hun skrev om sitt selvmordsforsøk.

Intervju i Dagsrevyen i september 2014 der Lene Marlin forteller om deperesjonen.