NRK Meny
Normal

Maskerte menn tok seg inn i Lene Marlins feriehus

– Jeg skjønte at hvis jeg viste frykt så ville de ta meg, sier artisten om den skremmende opplevelse i Frankrike.

Lene Marlin

I dag bekrefter Marlin på sin Facebook-side å ha overrumplet tre maskerte menn da hun var på ferie.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

– Har aldri opplevd noe lignende før, å stå ansikt til ansikt med tre sortkledde menn med masker. Først så jeg kun han ene, så han andre og tilslutt tredjemann. Heldigvis kom ikke frykten akkurat da.

Dette skriver den populære artisten på sin åpne profil på Facebook, om hendelsen som fant sted i forrige uke.

Da skrev VG at tre maskerte menn forsøkte å trenge seg inn i feriehuset Marlin og forloveden Kåre Conradi hadde leid i Sør-Frankrike.

I dag bekrefter Marlin på sin Facebook-side å ha overrumplet tre maskerte menn da hun var på ferie.

– Heldigvis kom ikke frykten

– Først så jeg kun han ene, så han andre og til slutt tredjemann. Heldigvis kom ikke frykten akkurat da. Ble mer overrasket, mens en god del tanker raste gjennom hodet. Etterpå var jeg bare lettet og glad for at jeg gikk via kjøkkenet og ut, og ikke via soverommet som jeg hadde tenkt. Da hadde jeg nemlig truffet han ene som var på vei inn i rommet.

Der og da reagerte hun ikke med frykt, men sier hun først og fremst ble overrasket.

– Jeg skjønte at hvis jeg viste frykt så ville de ta meg. Så i stedet for å rope eller løpe, sto jeg med armene rett ned og så rett på dem. Det var tydeligvis ikke den reaksjonen de forventet, for de løp vekk i en voldsom fart etter å ha stirret på meg en stund (var sikkert noen få sekunder, men føltes ut som et minutt.)

– En veldig ubehagelig opplevelse

Ifølge VG ble politiet alarmert og kom raskt til stedet. Det var først etter å ha snakket med politiet at hun fikk en reaksjon.

– Reaksjonen kom etterpå etter at politiet hadde vært der en times tid. De hadde rett og slett holdt oss under oppsikt, klipt seg gjennom gjerdet og ventet til vi jentene gikk innendørs. En veldig ubehagelig opplevelse, men den endte heldigvis på best tenkelige måte! skriver artisten.