NRK Meny
Normal

Kvinne funnet skadd i veikanten: – Ingenting som tyder på noe straffbart

Kvinnen som ble funnet alvorlig skadd i veikanten i Tromsø søndag morgen kan ha falt og slått seg, mener politiet.

Kvinne funnet alvorlig skadd i veikanten

Politiet vil ikke gå ut med mer informasjon om hva som kan ha skjedd kvinnen som ble funnet i dette området søndag morgen.

Foto: Stine Trondsen

– Skadene kvinnen har og andre undersøkelser vi har gjort viser ingen tegn til at kvinnen er påkjørt eller at det har skjedd noe straffbart. Det kan se ut som hun har falt og slått seg, sier operasjonsleder Eirik Kileng i Troms politidistrikt til NRK.

Tidlig søndag morgen fikk politiet melding om en hendelse på Sør-Tromsøya. En kvinne var funnet liggende utendørs i forkommen tilstand, og en ambulanse ble sendt til adressen.

Politiet startet da med undersøkelser for å finne ut hva som hadde skjedd, og vil ikke på det tidspunktet si om kvinnen kunne vært utsatt for vold.

Kvinnen ble kjørt til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø for behandling.

– Kvinnen er alvorlig skadet, men tilstanden er stabil, sier Jan Fredrik Frantzen, kommunikasjonsrådgiver ved UNN til NRK.

Operasjonsleder Eirik Kileng sier at de vil fortsette etterforskningen selv om ingenting tyder på at noe straffbart har skjedd.

– Saken vil rutinemessig etterforskes videre i morgen. Vi har avhørt vitner, men vi har foreløpig ikke avhørt kvinnen.

Politiet etterforsker hva som kan ha skjedd med en kvinne i 60-årene som ble funnet liggende i veikanten i Tromsø søndag morgen. Kvinnen er alvorlig skadd.

Politiet drev søndag undersøkelser i det aktuelle området.