NRK Meny
Normal

Kutt i hodet for Wangberg

– Men jeg spiller mot Sandefjord, sier midtstopperen.

Wangberg skadet. Kutt i panna

Simen Wangberg på vei til Sandefjord – plastet sammen over det høyre øyet. Foto: Gunnar Grindstein/NRK

Trening dagen før en viktig fotballkamp pleier å være ganske rolig og udramatisk.

Men på søndagens økt på Alfheim – noen få timer før flyreisen til Sandefjord og kampen der mandag kveld – smalt det.

Simen Wangberg pådro seg et kutt over det høyre øyet i en hodeduell. Og TILs lege Lars-Ole Fjellheim måtte fram med sysakene for å lappe sammen kuttet etter treningen. To sting holdt.

– Det er bra tenning. Og det går hardt for seg dagen før den avgjørende kampen mot Sandefjord. Det lover godt, smiler Wangberg.

– Hva skjedde?

– Det var en albue, sier Wangberg. Og har ikke så veldig lyst å fortelle så veldig mye mer om hendelsen. Heller ikke hvem som påførte han skaden.

Duell med Drage

Men det var i en duell med Thomas Drage at Wangberg pådro seg kuttet.

Midtstopperen, som har vært en av TILs beste spillere denne sesongen etter overgangen fra Brann i vinter, tror ikke smellen får noe å si for om han spiller mot Sandefjord eller ikke.

– Du spiller?

– Ja, ja!

Wangberg håper bare laget griper opprykksmuligheten denne gang.

Klar for barbering

For han og resten av laget rotet bort muligheten til å sikre opprykket mot Bryne for to uker siden. Siden har skjegget fortsette å gro hos Wangberg og resten av spillerne, som har en avtale om ikke å barbere bort hårveksten i ansiktet før opprykket er sikret.

– Vi har hatt ei bra treningsuke. Får vi det ut i kampen, så tror jeg vi har gode muligheter i Sandefjord. Og da ryker skjegget med det samme.

– Og det ser du fram til?

– Ja, det ser jeg fram til, slutter Simen Wangberg.

PS! TIL er nødt til å ha poeng i Sandefjord mandag for å sikre opprykket – i og med Fredrikstad vant 2–1 over Bærum søndag ettermiddag. Ett poeng vil i praksis være nok på grunn av overlegen målforskjell, men med seier og tre poeng kan champagnes sprettes i Sandefjord mandag kveld. Ranheim tapte 2–4 for Hødd. Kristiansund møter Ull/Kisa borte klokken 18.00.