Kan ha spilt sin siste kamp for FC København

Tom Høgli (33) pådro seg strekk i reservelagskamp. – Kjente det eksploderte litt i låret.

Høgli

Tom Høgli kan i verste fall ha spilt sin sist kamp for FC København etter skaden han pådro seg tidligere denne uka.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Tom Høgli har i verste fall spilt sin siste kamp for FC København. Den tidligere – og kommende Tromsø-backen – pådro seg en skade på framsiden av låret i en reservelagskamp på mandag.

– Det var en sprint. Og etter ei nedbremsing så kjente jeg at det eksploderte litt i låret. Det er en klassisk fotballskade, men ikke noe alvorlig. Jeg tror det er en liten avriving på framsiden.

– Håper du å rekke noen kamper på slutten? Eller frykter du at sesongen er over?

– Jeg håper jo å få med meg noe på slutten her, bare for å kunne takke for meg i FCK. Det hadde vært veldig artig. Men i verste fall så tar det lengre tid å bli kvitt skaden.

Avslutter sesongen i slutten av mai

Høgli går garantert glipp av kampen mot Nordsjælland i morgen der ett poeng vil være nok til å sikre nok et seriemesterskap. Avstanden ned til Brønbdy er 15 poeng. Siste seriekamp er 28. mai.

Og tre dager før spiller FCK cupfinale i Parken. Motstanderen blir klar torsdag kveld.

Tom Høgli

Tom Høgli har tidligere slitt med strekkskader i låret. Denne gang sitter skaden på framsiden, ikke baksiden.

Foto: Christian Kråkenes/NRK

– Det er mye spennende som skjer nå i mai, så klart det er veldig kjedelig at denne skaden kommer nå, Jeg skal jo avslutte min tid i klubben også, det gjør det jo ekstra kjedelig, sier Høgli.

Men FCK-proffen frykter ikke at dette er en skade som skal prege ham i returen til Tromsø til sommeren. Etter en liten ferie regner Høgli med å være i trening med Gutan i midten av juni.

– Det er lenge til høstsesongen. Da skal jeg være i toppform. Det skal gå fint, sier Høgli.

Ikke bekymret for TIL

Fra den danske hovedstaden følger han selvsagt ekstra nøye med TIL, som etter en god start har tapt tre kamper på rad i eliteserien.

– Jeg er ikke bekymret, det er jeg ikke. Jeg har sett hva TIL kan gjøre, som for eksempel borte mot Odd – selv om det ble tap der. Det handler om å løfte bunnivået, Og jeg håper ikke de er stresset på Alfheim ennå, i hvert fall, sier Tom Høgli.

Som kan ha spilt sin siste kamp for FC København.